maandag 18 januari 2021

Doe mee aan de enquête Elektrisch vervoer in Nederland

Doe mee aan de enquête Elektrisch vervoer in Nederland
 laadpaal oplaadpunt elektrisch rijden  mia vamil

Doe mee aan de enquête Elektrisch vervoer in Nederland. Samen met Automotive NL en Vereniging DOET organiseert Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) deze enquête.

Lees verder

Eerste stap van afvaloverschot naar een eigen energieproductie

RVO-adviseur Tomas Olejniczak ging voor de Energie Transitie Faciliteit (ETF) naar de Westelijke Jordaanoever. Daar hielp hij de lokale overheid een eerste duurzame waste-to-energycentrale voor te bereiden. 

Energietekort en afvaloverschot

De Westelijke Jordaanoever produceert zelf geen energie en moet dit daarom importeren. Ook heeft de Westoever een groot afvalprobleem: de stortplaatsen die er zijn, zitten aan de rand van hun capaciteit. Er is weinig ruimte voor uitbreiding. 

Lees verder

Grenzeloos circulair 2021

Neem deel aan het online event Grenzeloos circulair op 4 februari 2021. Hoe realiseer je circulaire projecten en wat komt er bij kijken als je hiermee buiten Nederland aan de slag wilt. Er zijn veel mogelijkheden om in Nederland geld en ondersteuning te vinden. Tijdens het event komt u hierover meer te weten en helpen we u verder.

Leer over concrete internationale kansen, doe kennis op over mogelijkheden voor ondersteuning en financiering en laat u inspireren door Nederlandse collega-ondernemers die u voorgingen.

Lees verder

8 bedrijven door in SBIR Monitoring bruggen en kademuren Amsterdam

Van de 43 inzendingen voor de SBIR oproep Monitoring bruggen en kademuren Amsterdam gaan 8 bedrijven door  om een haalbaarheidsonderzoek te doen en hun concept verder te ontwikkelen.

Lees verder

O2LAB zet versterking en verduurzaming ondernemerschapsonderwijs voort

3 regionale samenwerkingsverbanden tussen onderwijsinstellingen, ondernemers en overheden ('O2LAB Hubs') ontvangen financiële steun en begeleiding vanuit het programma O2LAB.

Lees verder