woensdag 13 januari 2021

CES 2021: Targus onthult virusdodend toetsenbord

CES 2021: Targus onthult virusdodend toetsenbord
Sommige fabrikanten springen handig in op de coronapandemie. Op CES 2021 lanceerde Targus onder meer een virusdodend toetsenbord.
Lees verder

Energiebedrijf Eneco meldt datalek
Cybercriminelen hebben met email adressen en wachtwoorden uit eerdere diefstallen bij andere websites toegang gekregen tot circa 1700 particuliere en klein zakelijke Mijn Eneco accounts, de online omgeving voor Eneco klanten.
Lees verder

Onderzoek: 'Gebruik sms-opvolger RCS verdrievoudigt'
Het aantal mensen dat de opvolger van sms, het multimediale RCS, gebruikt per 2025 zal verdrievoudigen tot 3,9 miljard. Dat voorspelt althans Juniper Research.
Lees verder

CES 2021: nieuwe smarthometoepassingen TP Link
TP-Link heeft het zogeheten Kasa assortiment van smarthometoepassingen uitgebreid met een slimme videodeurbel, een slimme beveiligingscamera voor buiten en een dimmer met een bewegingssensor.
Lees verder

Roku neemt content van mislukte videodienst Quibi over
Roku, fabrikant van mediaspelers en platform voor slimme televisies, neemt content over van de mislukte videodienst Quibi. Die worden gepresenteerd via het zogeheten Roku Channel.
Lees verder

Binnenlandse leveringen smartphones daalden in 2020
Binnenlandse smartphone leveringen in China in 2020 daalden 20,4 procent ten opzichte van het voorgaande jaar, zo blijkt uit gegevens van de Chinese overheid.
Lees verder

Trump: 'Techbedrijven hebben het land verdeeld'
President Trump verwijt de grote techbedrijven dat ze het land hebben verdeeld door hem niet meer toe te laten op Twitter en Facebook.
Lees verder

Hollands Kroon verleent vergunning datacenter aan Microsoft
Er komt een derde datacenter op bedrijventerrein Agriport in Middenmeer: de gemeente Hollands Kroon heeft de omgevingsvergunning verleend.
Lees verder

e-Village verandert naam in Team ITG
Vanaf februari 2021 gaat marketingbureau e-Village verder onder de naam Team ITG (Inspired Thinking Group). Ook het onderdeel Clang krijgt een nieuwe naam: CanopyDeploy.
Lees verder