maandag 18 januari 2021

CEO Parler ondergedoken na doodsbedreigingen

CEO Parler ondergedoken na doodsbedreigingen
CEO John Matze van de conservatieve app Parler en zijn gezin zijn ondergedoken na doodsbedreigingen. Matze beweert dat een club genaamd UGNazi zijn persoonlijke informatie heeft vrijgegeven.
Lees verder

'Deliveroo bereidt beursgang voor'
Maaltijdbezorger Deliveroo bereidt zich voor op een beursgang die wel eens als de grootste van Londen in 2021 kan uitpakken.
Lees verder

SCP: Benut vooral de voordelen van de platformeconomie
Zonder regulering zal de kwaliteit van werk in de platformeconomie vermoedelijk afnemen als deze verder groeit. Hierbij dient te worden ingezet op het benutten van kansen, het garanderen van minimale arbeidsvoorwaarden en eerlijke concurrentie. Dat stelt het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) in een nieuw rapport.
Lees verder

Mogelijk geen Touch Bar meer op MacBook Pro
Aan geruchten over nieuwe Apple producten is doorgaans geen gebrek en nu is er nieuws over de volgende generatie MacBook Pro.
Lees verder

Amerikaanse staten bereiden nieuwe rechtszaak tegen Google voor
Er dreigt een derde rechtszaak van Amerikaanse staten tegen Google, dit keer specifiek gericht op de Play Store, de appwinkel voor Android smartphones.
Lees verder

Maiko Valentijn nieuwe CEO van GroupM
Maiko Valentijn wordt de nieuwe Chief Executive Officer van GroupM. In die rol overziet hij de activiteiten van GroupM, Mindshare, Wavemaker, MediaCom en Greenhouse. In totaal werken 900 mensen voor de groep vanuit Amsterdam, Eindhoven en Sittard.
Lees verder

Berichtenapp Signal onderuit door toestroom gebruikers
Berichtenapp Signal was afgelopen weekend grotendeels onbereikbaar. Zeker 24 uur kon de app niet worden gebruikt. In korte tijd heeft Signal namelijk miljoenen extra gebruikers gekregen na de ophef over de aanstaande gebruikersvoorwaarden van WhatsApp.
Lees verder

Independer met autoverzekeringen naar Belgiƫ
De vergelijkingssite voor verzekeringen Independer is sinds vandaag ook actief op de Belgische markt. Om te beginnen met autoverzekeringen, maar het ligt voor de hand dat het portfolio uitbreidt over de lijn van het Nederlandse.
Lees verder

Picnic legt basis voor expansie naar Frankrijk
Online supermarkt Picnic is op zoek naar nieuw personeel dat de basis moet leggen voor expansie naar Frankrijk. Het gaat om de eerste stappen die, vanuit Nederland, de papieren basis moeten vormen.
Lees verder