vrijdag 22 januari 2021

Azerion koopt resterende aandelen gamebedrijf Sulake

Azerion koopt resterende aandelen gamebedrijf Sulake
Gaming- en reclamebedrijf Azerion koopt de resterende 49 procent van de aandelen in het Finse spellenmaker Sulake, maker van Habbo. Het Nederlandse bedrijf van CEO Atilla Aytekin handhaaft zijn plannen voor een eventuele beursgang.
Lees verder

Vooronderzoek naar hyperloop tussen Rotterdam en Amsterdam
Een grote groep bedrijven, overheden en instanties begint een vooronderzoek naar de aanleg van een Hyperloop tussen Rotterdam en Amsterdam.
Lees verder

Xiaomi lanceert de nieuwe Mi Watch Lite
De Mi Watch Lite van Xiaomi is verschenen, een fitnesstracker voor outdooractiviteiten, slaapkwaliteit en stressniveau. Bovendien is hij waterbestendig.
Lees verder

Alphabet stopt met internetproject Loon
Het moederbedrijf van Google Alphabet stopt met het internetproject Loon, waarbij ballonnen breedband internet naar afgelegen delen van de wereld brengen.
Lees verder

Bestedingen tv-reclame door e-commercebedrijven met 50 procent gestegen
In vijf jaar tijd zijn de bestedingen aan tv-reclame door Nederlandse en Belgische e-commerce bedrijven met 50 procent gestegen. Dat blijkt uit onderzoek van Screenforce samen met haar Belgische collega VIA, Nielsen en onderzoeksbureau Ruigrok NetPanel.
Lees verder

Grote tekorten computerchips bij autofabrikanten
Autofabrikanten lopen weken tot maanden vertraging op bij de levering van nieuwe auto's, omdat ze te weinig computerchips kunnen krijgen.
Lees verder

Amazon.nl nu ook in het Engels
Klanten op Amazon.nl kunnen voortaan ook in het Engels shoppen. Zij kunnen Engels als keuzetaal aanvinken.
Lees verder

Youfone betreedt de Belgische markt
Het Nederlandse Youfone betreedt de Belgische markt. Proximus heeft een wholesaleovereenkomst gesloten met de Rotterdammers.
Lees verder

Tikkie heeft voortaan een vaste plek in de app voor cashback-acties
Tikkie heeft voortaan een vaste plek in de app voor cashback-acties. Daar kunnen merken speciale kortingsacties onder de aandacht brengen van de 6 miljoen gebruikers van Tikkie.
Lees verder