vrijdag 8 januari 2021

Amazon koopt eerste reeks eigen vliegtuigen

Amazon koopt eerste reeks eigen vliegtuigen
Voor het eerst koopt Amazon een aantal vrachtvliegtuigen ter ondersteuning van zijn mondiale logistieke netwerk. De eerdere tachtig werden gehuurd. Op termijn kan Amazons luchtdienst uitgroeien tot een concurrent van FedEx en UPS, als het ook die dienstverlening openstelt voor derde partijen.
Lees verder

Alexander Klöpping weg bij Blendle
Een half jaar na de verkoop van Blendle aan het Cafeyn trekt Alexander Klöpping de deur achter zich dicht. Hij […]
Lees verder

Shopify sluit webwinkels Trump, Facebook verlengt blokkade
Shopify heeft de webwinkels met campagnemateriaal van Trump, onder de noemer TrumpStore, gesloten.
Lees verder

Aankoop producten online groeide in Belgie even hard in lockdown als bij heropening winkels
Het coronajaar 2020 gaf een enorme boost aan de aankoop van producten online en dat niet enkel in periodes van lockdown. Dat schrijft de Belgische tegenhanger van Thuiswinkel.org, Becommerce.
Lees verder

Flinke groei GS1 barcodes als gevolg van corona
In het afgelopen jaar hebben ruim 4500 nieuwe bedrijven zich bij GS1 Nederland aangemeld, omdat ze een unieke barcode op hun producten willen voor (online) verkopen. GS1 Nederland heeft nu ruim 26.000 bedrijven aangesloten, een groei van bijna 20 procent, zo meldt de organisatie.
Lees verder

TikTok stelt ban Trump video's in
TikTok verwijdert alle video's waarin scheidend president Donald Trump de demonstranten die woensdag het Capitool bestormden 'zeer speciaal' noemt. Trump heeft overigens zelf geen account op het sociale platform.
Lees verder

Glasvezelnetwerken Digitale Stad naar KPN
Digitale Stad (Delta Rijssen Glasvezel Investeringen) heeft drie glasvezelnetwerken overgedragen aan KPN. Het betreft het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Westerveld (Drenthe), Lingewaard en Berg en Dal (Gelderland).
Lees verder

Luik Airport leeft op door e-commerce
Luik Airport heeft bepaald geen spijt van de vernieuwde focus op e-commerce. Afgelopen jaar werd de grens van 500 miljoen […]
Lees verder

Cyberpunk 2077 verliest 75 procent van actieve spelers op Steam
Gamers zijn duidelijk teleurgesteld in het gemankeerde Cyberpunk 2077. De game, een ware hype, bleek vol fouten te zitten.
Lees verder