dinsdag 5 januari 2021

Afgelast - Pre-meet - Virtuele handelsmissie China met minister Kaag

Afgelast - Pre-meet - Virtuele handelsmissie China met minister Kaag

Van 25 tot en met 28 januari vindt de virtuele handelsmissie China plaats, onder leiding van minister Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. In aanloop naar de virtuele handelsmissie China is er op dinsdag 12 januari een online pre-meet.

De missie is tot nader order uitgesteld. Deze pre-meet is afgelast.

Lees verder

Partners for International Business: digitaal op volle kracht vooruit!

Partners for International Business (PIB) is een programma waarin een cluster van Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen internationale ambities kan realiseren samen met de overheid. Doel van deze Publiek Private Samenwerking is het optimaal positioneren van dit bedrijvencluster en de bijbehorende (sub-)sector in het buitenland.

Waarom is PIB voor bedrijven interessant? En hoe werkt dit tijdens de coronapandemie? Dit vragen we aan Astrid den Besten, Programmamanager PIB binnen het ministerie van Economische Zaken. 

Lees verder

Eerste GLB-subsidies beoordeeld

Heeft u de basis- en vergroeningsbetaling aangevraagd? En mogelijk ook de extra betaling jonge landbouwers? Op 31 december 2020 hebben we al 98,0% van de aanvragen helemaal beoordeeld. Dit is meer dan vorig jaar (96,3%).

Lees verder

11 inspirerende circulaire innovaties

Laat u inspireren door 11 circulaire innovaties die met steun van RVO zijn ontwikkeld.

Lees verder

Website Nationaal Waterstof Programma live

Tijdens de Werkconferentie Topsector Energie op 24 november 2020 is de website nationaalwaterstofprogramma.nl gelanceerd.

Lees verder