woensdag 13 januari 2021

6 trends rond internationaal digitaal netwerken

6 trends rond internationaal digitaal netwerken

Zakendoen in het buitenland is in 2020 enorm veranderd. Zo is het in veel gevallen onmogelijk om fysiek af te reizen naar de landen waar uw productie plaatsvindt of distributeurs en andere zakenpartners zich bevinden. Digitaal netwerken is hiervoor in de plaats gekomen en is inmiddels onmisbaar. Maar hoe doet u dat? En welke trends zijn daarbij ontstaan? We vroegen het aan Tjerk Opmeer, directeur Internationale Programma's bij RVO.

Lees verder

"We hebben langer thuis wonen duidelijk op de agenda gezet"

De gemeente Heusden, wooncorporatie Woonveste en zorginstelling Mijzo stelden een verscherpte visie op met als doel senioren langen en beter thuis te laten wonen.

Lees verder

Webinar DKTI-Transport 2021

Binnen enkele maanden kunnen bedrijven, kennisinstellingen en niet-gouvernementele organisaties die werken aan transportinnovaties wederom een DKTI-subsidieaanvraag indienen. Volg daarom ons webinar op 8 februari en laat u informeren over de voorwaarden en kansen die DKTI biedt.

Naar verwachting zal de sessie samenvallen met de publicatie van de derde tender. De bijeenkomst wordt geleid door moderator Nathan de Groot. Ook verwachten wij dat staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) de bijeenkomst 'live' zal openen.

Lees verder

"We zien nog steeds mogelijkheden om ons energieverbruik verder te verminderen"

Smurfit Kappa Roermond Papier werkt al jaren aan het verminderen van energieverbruik, en daarmee de CO2-uitstoot van het bedrijf. "Het laaghangend fruit is al geplukt. Projecten die nu lopen hebben een langere terugverdientijd en zijn steeds minder rendabel. De Energie-investeringaftrek (EIA) is essentieel om deze projecten uit te voeren."

Lees verder

Nieuwe datum heropening RVV Verduurzaming

De Regeling Vermindering Verhuurderheffing Verduurzaming (RVV Verduurzaming) heropent niet zoals eerder is aangekondigd op 1 april maar op 1 juli 2021

Lees verder