donderdag 31 december 2020

Xiaomi Mi TV LUX: Transparant beeldscherm

Xiaomi Mi TV LUX: Transparant beeldscherm
Xiaomi heeft een doorzichtig OLED-scherm ontwikkeld dat beelden kan vertonen alsof ze in de ruimte zweven. Als de tv niet in gebruik is, zie je gewoon een transparante glazen plaat.
Lees verder

Apple winkels weer gedeeltelijk open
De Nederlandse Apple Stores zijn weer toegankelijk. Klanten kunnen er terecht voor reparaties, maar alleen op afspraak.
Lees verder

Belgiƫ heeft duurste telecomprijzen van heel Europa
Belgiƫ heeft de duurste telecomprijzen van de Europese Unie. Volgens onderzoek van Eurostat betaalt de Belg 76 procent meer voor communicatie dan het Europese gemiddelde.
Lees verder

'Amazon zit Nederlandse webwinkels op de hielen'
In amper een jaar tijd is Amazon.nl erin geslaagd om zijn achterstand op gevestigde rivalen als bol.com en Coolblue aanzienlijk te verkleinen, zo blijkt uit een analyse die Omnia Retail maakte op verzoek van BNR en het FD.
Lees verder

2020: onderwijs werd echt digitaal
Door de pandemie is de onderwijssector noodgedwongen overgeschakeld op leren op afstand. Onderwijsprofessionals zijn massaal aan de slag gegaan met ICT-middelen. Maar blijft dat zo?
Lees verder

2020: Cloud helemaal 'in de wolken'
IT en digitale werkprocessen uitbesteden naar de cloud is niet meer iets van alleen start-ups. De grootste bedrijven, sportkoepels en traditionele instanties stappen over.
Lees verder

Online omzet in november 55,5 procent hoger
De online omzet was in november 55,5 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder, zo meldt het CBS donderdag. Webwinkels (als hoofdactiviteit verkoop via internet) hebben 43,9 procent meer omgezet. De online omzet van winkels waarvan de verkoop via het internet een nevenactiviteit is (multi-channelers) groeide met 72,2 procent.
Lees verder

Amazon bevestigt overname Wondery
Op de valreep van 2020 heeft Amazon de overname van podcastbedrijf Wondery bevestigd. De overnamesom is niet genoemd, maar volgens […]
Lees verder

Coop opent nieuw fulfilmentcenter voor online bestellingen
Supermarktketen Coop heeft een nieuw fulfilmentcenter in Almere in gebruik genomen voor online bestellingen.
Lees verder