dinsdag 29 december 2020

Webwinkels blijven ver achter met ‘groen bezorgen’

Webwinkels blijven ver achter met 'groen bezorgen'
Net als in 2019 biedt maar tien procent van de grote webwinkels een duurzame bezorgoptie aan zijn klanten. Er is in die zin niets veranderd in 2020.
Lees verder

Nederlandse techstartups haalden 1,7 miljard euro op
Nederlandse technologische startups hebben in 2020 bijna 1,7 miljard euro opgehaald bij durfkapitalisten. Dit is ondanks corona zelfs meer dan in recordjaar 2019, blijkt uit onderzoek van startup-adviesbureau Golden Egg Check.
Lees verder

Thuiswinkel.org positief over Brexit akkoord, waarschuwt ook voor nadelen
Thuiswinkel.org gaat samen met VNO-NCW en MKB-Nederland de komende periode gebruiken om de precieze effecten van het handelsakkoord tussen de EU en het VK te bestuderen.
Lees verder

Digitaal bureau Supercharge opent kantoor in Nederland
Het van oorsprong Hongaarse digital agency Supercharge opent vandaag zijn Nederlandse kantoor in Amsterdam. Met steun van het, sinds kort, Finse moederbedrijf streeft de nieuweling naar een top 10-positie in de lokale bureauwereld.
Lees verder

2020: het jaar van medtech
Soms is een wereldwijde crisis als corona nodig om een technologische ontwikkeling te versnellen. Dat gold dit jaar helemaal voor de medische technologie. Waar innovaties de afgelopen jaren moeizaam van de grond kwamen, was er door de coronacrisis vaak geen andere keus. In korte tijd werden veel nieuwe ervaringen opgedaan met digitale zorg.
Lees verder

Online adverteren bij Ster enkel nog mogelijk voor niet-commerciële partijen
Online adverteren bij Ster is vanaf 1 januari 2021 enkel nog mogelijk voor niet-commerciële partijen met een niet-commerciële boodschap.
Lees verder

'Corona verantwoordelijk voor extreme groei online aankopen'
De coronacrisis is verantwoordelijk de extreme groei van 82 procent in het aantal online aankopen, zo blijkt uit de cijfers van Picqer, magazijnsoftware voor webwinkels.
Lees verder

Amerikaanse regering wederom in beroep in TikTok zaak
De soap rond video-app TikTok is nog niet voorbij. De Amerikaanse regering heeft maandag beroep aangetekend tegen een bevel van een federale rechter die het Ministerie van Handel verbiedt om TikTok beperkingen op te leggen.
Lees verder

Amazon sluit succesvolste feestseizoen ooit af
Amazon sluit zijn succesvolste feestseizoen ooit af, zo laat het bedrijf in een blogbericht weten. In deze periode werden miljarden producten wereldwijd uitgeleverd.
Lees verder