woensdag 23 december 2020

Webinar Durf te vragen, bescherm uw idee (11:30 uur)

Webinar Durf te vragen, bescherm uw idee (11:30 uur)

Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze 'Durf te vragen'-bijeenkomsten. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijgt u oplossingen voor uw vraagstuk.

Tijdens de bijeenkomsten kunt u uw vragen stellen aan de aanwezige experts van Octrooicentrum Nederland en het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).

Lees verder

Pre-meet - Virtuele handelsmissie China met minister Kaag

Van 25 tot en met 28 januari vindt de virtuele handelsmissie China plaats, onder leiding van minister Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. In aanloop naar de virtuele handelsmissie China is er op dinsdag 12 januari een online pre-meet.

Online pre-meet

Tijdens deze digitale pre-meet ontvangt u informatie over zakendoen in China en het belang van een goede voorbereiding. Daarnaast worden de zakelijke kansen op het gebied van circulaire economie en cold chain logistics besproken. Ten slotte wordt u geïnformeerd over het programma van de handelsmissie.

Lees verder

Tienduizenden dieren en planten in beslag genomen

Verschillende overheden hebben bij Operatie Cactus tienduizenden beschermde planten, dieren en producten in beslag genomen.

Lees verder

"De meest efficiënte manier om water te besparen, is in huis"

Arthur Valkieser vond het altijd al een verkwisting om je toilet door te spoelen met drinkwater. Met veel doorzettingsvermogen en hulp van de WBSO ontwikkelde hij een oplossing, de Hydraloop. Een baanbrekend én bekroond systeem voor hergebruik van water in huis. Het gelijknamige bedrijf won begin januari 2020 3 awards op de internationale techbeurs Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas.

Lees verder

Pluimveesector pakt stalemissies bij de bron aan
Pluimvee - kip en stal

Veel pluimveehouders investeren in nieuwe staltechnieken voor het verminderen van broeikasgas en stalemissies. Dit doen zij met behulp van de subsidie Investeren in bewezen innovaties voor stallen.

Lees verder