woensdag 16 december 2020

"Voor omwonenden is er een coöperatie opgericht"

"Voor omwonenden is er een coöperatie opgericht"

In het buitengebied van Zeewolde wordt een van de grootste windparken van Nederland gebouwd. Al staat het park er nog niet, de initiatiefnemers betrekken nu al de omgeving. Voor omwonenden is een energiecoöperatie opgericht: de Nieuwe Molenaars.

Lees verder

Online event - Financiële ondersteuning bij circulair ondernemen

Bent u een ondernemer, consultant, adviseur of intermediair en bezig met circulaire economie? En wilt u informatie over de mogelijkheden van financiële ondersteuning die de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) biedt? Neem deel aan het online event Financiële ondersteuning bij circulair ondernemen op dinsdagochtend 2 februari 2021.    

Van maandag 1 februari tot en met vrijdag 6 februari 2021 staat Nederland volledig in het teken van de circulaire economie. Op dinsdagochtend 2 februari organiseert de RVO een informatiebijeenkomst voor circulaire koplopers.

Lees verder

Webinars en matchmaking tijdens EU Fashion Match Amsterdam 10.0

Wilt u uw internationale modenetwerk uitbreiden? Of zoekt u zakelijke partners in het buitenland? Enterprise Europe Network (EEN) nodigt u uit voor de 10e editie van de virtuele EU Fashion Match Amsterdam, op 25 en 26 januari. In korte tijd ontmoet u nieuwe internationale zakenpartners in de modemarkt.

Lees verder

Circulaire ondernemers opgelet: win een sessie met de slimste brains

In de eerste week van februari komt Nederland samen met één doel: het realiseren van een circulaire economie. Netwerkorganisatie Het Groene Brein maakt van dit momentum gebruik.

Lees verder

Aanvragen voor gezouten pluimveevlees januari 2021

Nieuwsbericht 20.089 - In januari kunt u invoercertificaten en importrechten aanvragen voor de invoerregeling gezouten en ander pluimveevlees.

Lees verder