donderdag 17 december 2020

Ruim 20.700 klachten over Nintendo Switch

Ruim 20.700 klachten over Nintendo Switch
De oproep van de Consumentenbond en negen andere Europese consumentenorganisaties om problemen met de controller van de Nintendo Switch te melden, heeft ruim 20.700 klachten opgeleverd.
Lees verder

FedEx Express moderniseert vloot met specifiek voor vracht gebouwde ATR-vliegtuig
FedEx Express neemt het allereerste speciaal voor het bedrijf ontwikkelde regionale turboprop-vrachtvliegtuig in ontvangst. De levering is onderdeel van een bestelling van dertig toestellen, met nog eens twintig toestellen in optie, die FedEx in november 2017 bij fabrikant ATR plaatste.
Lees verder

WPP: jaarlijks honderden miljoenen voor overnames
De internationale reclamereus WPP, onder meer moederbedrijf van GroupM, gaat jaarlijks honderden miljoenen euro's uitgeven aan digitale overnames. Met name in de domeinen e-commerce en marketingtechnologie.
Lees verder

Snelle adoptie voor Android 11
Android 11 kent de snelste adoptie tot nu toe, al is het verschil met Android 10 nog altijd niet erg groot, meldt Android Police.
Lees verder

Techmiljardairs Ellison en Musk keren Californië de rug toe
Miljardair Larry Ellison, oprichter en CTO van databasereus Oracle, heeft Californie ingeruild voor Hawaii, zo heeft hij zijn personeel maandag laten weten.
Lees verder

PostNL verkoopt dochterbedrijf Cendris
PostNL heeft vanochtend dochterbedrijf Cendris verkocht aan Yource, een specialist in klantcontact.
Lees verder

Kansspelautoriteit opent Centraal Register Uitsluiting Kansspelen
De Kansspelautoriteit (Ksa) heeft maandag de online omgeving opengezet waarin kansspelaanbieders hun aansluiting op het Centraal Register Uitsluiting Kansspelen (Cruks) kunnen testen.
Lees verder

Klarna sluit internationale kassadeal met Verifone
Fysieke winkels die PIN-terminals van Verifone gebruiken, kunnen hun klanten ook ná het verlaten van de winkel pas laten betalen. Daartoe werkt Verifone samen met Klarna.
Lees verder

Overname Fitbit door Google goedgekeurd door EU
Google heeft eindelijk toestemming van de EU om fitnesstrackermaker Fitbit over te nemen voor 2,1 miljard dollar.
Lees verder