maandag 14 december 2020

Proximus schrapt helft kantoorruimte

Proximus schrapt helft kantoorruimte
Proximus gaat zijn hoofdzetel in Brussel afslanken van 105.000 m² naar 40.000 m². Het is ook nog niet zeker of het telecombedrijf op de huidige locatie aan het Noordstation blijft, zo meldt De Tijd.
Lees verder

Marketplaces for Brands: 'Klein beginnen'
Klein beginnen. Dat is het advies van Anne van Breen en Sandra van der Meijs (resp. Hunkemöller en Smartwares Group) […]
Lees verder

Disney Plus wordt duurder door toevoeging Star
Disney+ gaat de prijs van zijn maandelijkse abonnement verhogen. Vanaf 23 februari volgend jaar in Europa gaat de prijs van 6,99 naar 8,99 euro door de toevoeging van de Star-streamingdienst.
Lees verder

700.000 euro voor tabbladloze browser
Het Nederlandse Stack haalt 700.000 euro op aan financiering bij Peak Capital en 500Startups om de eerste tabbladloze browser te bouwen. Stack wil met de financiering de huidige snelgroeiende gebruikersgroep opschalen en zich gaan richten op zakelijke klanten wereldwijd.
Lees verder

Vlaamse telecom- en mediabedrijven bundelen reclameverkoop
Telenet/SBS, Mediahuis, Proximus/Skynet en Pebble Media, oftewel de belangrijkste telecom- en mediahuizen in Vlaanderen, slaan de handen in elkaar en creëren samen een zogeheten reclameregie. Het partnership van lokale mediaspelers wil adverteerders de meest creatieve en efficiënte oplossingen bieden om hun klanten te bereiken, over alle mediatypes en platformen heen.
Lees verder

Candid stelt nieuwe CFO aan
Candid stelt Marcel van der Avort per 1 januari 2021 aan als CFO van de bedrijvengroep. Hij moet het bedrijf gereed helpen maken voor de volgende groeifase.
Lees verder

Rabobank introduceert 06-Betalen
Klanten van Rabobank kunnen vanaf vandaag met de Rabo App geld overboeken naar en ontvangen op een 06-nummer. Er is geen IBAN-rekeningnummer meer nodig.
Lees verder

Duits e-commerce groeit komende jaren met 50%
De omzet via webwinkels, marktplaatsen en andere handelsplatformen zal in Duitsland tot 2025 met zeker de helft tot driekwart groeien. Dat rekent kennisinstituut IFH Köln in een nieuw rapport voor.
Lees verder

Grote storing treft Google wereldwijd
Nagenoeg alle Google diensten liggen er momenteel uit. Gmail, YouTube, Google Drive, Google Docs, Maps, Adwords en Adsense, en Google Pay hebben allemaal te maken met uitval. Er komen berichten over uitval uit heel Europa, de VS, Canada, India, Zuid-Afrika, landen in Midden- en Zuid-Amerika en Australië.
Lees verder