donderdag 24 december 2020

Praat mee over de betaling van de Onderzoeks- en innovatieagenda Nederlandse pluimveesector

Praat mee over de betaling van de Onderzoeks- en innovatieagenda Nederlandse pluimveesector

AVINED is de brancheorganisatie van de pluimveesector. Zij stelt voor om alle ondernemers in de sector mee te laten betalen aan de Onderzoeks- en innovatieagenda. Ook de niet-leden van de organisatie.

Lees verder

Praat mee over de betaling van het Onderzoeks- en innovatieprogramma akkerbouwsector

Brancheorganisatie Akkerbouw stelt voor om alle ondernemers in de sector mee laten betalen aan het programma Onderzoek en innovatie Brancheorganisatie Akkerbouw 2021-2030.

Lees verder

€ 8 miljoen DHI-subsidie beschikbaar in 2021

De subsidieregeling Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsprojecten (DHI) voor 2021 is vanaf 15 januari geopend. Het beschikbare budget voor 2021 is € 8 miljoen.

Lees verder

"We zijn nu energieneutraal in een pand van 400 jaar oud"

Ahead Adviseurs begon in 2019 aan de verbouwing van haar nieuwe kantoor in het oude dorpscentrum van Kollum. Al snel bleek dat het pand uit een veel eerder bouwjaar kwam dan gedacht. Daarmee werd hun bouwdoel – een volledig energieneutraal kantoor – een stuk uitdagender, maar mede dankzij de Energie-investeringsaftrek (EIA) toch haalbaar.

Lees verder

Minister Blok positief over bereiken akkoord EU en VK over nieuw partnerschap

"Het is positief dat de EU en het VK een akkoord hebben bereikt over een nieuw partnerschap, na moeilijke en unieke onderhandelingen.

Lees verder