dinsdag 8 december 2020

Nederlands bedrijf bestormt Belgische hotel- en restaurantmarkt

Nederlands bedrijf bestormt Belgische hotel- en restaurantmarkt

Candra Hospitality levert technische diensten aan hotels en restaurants. Het was voor dit bedrijf lastig om een buitenlandse zakenpartner te vinden, maar uiteindelijk bood het Enterprise Europe Network (EEN) uitkomst.

"De diensten van Candra Hospitality gaan van telefonie tot internet en van onderhoud tot verlichting", vertelt oprichter en eigenaar David van der Woude. "Wij ontzorgen hotels en restaurants in alles wat zij op technisch vlak nodig hebben. Onze grootste tak van sport is het regelen van telefoons en telefoonnetwerken voor hotels."

Lees verder

Verbeterde gezondheidszorg in Burkina Faso door bouw nieuw ziekenhuis

Een schenking van € 630.000 uit het Develop2Build-programma (D2B) financiert (haalbaarheids)studies en technische assistentie voor de bouw van een nieuw ziekenhuis in Fada N'Gourma.

Lees verder

Horizon 2020 Juridisch financiële basiscursus (juni)

Neemt uw organisatie deel aan een Horizon 2020-project of gaat zij dat in de toekomst doen? En bent u nog niet bekend met de specifieke juridische en financiële voorwaarden waaraan u bij deelname moet voldoen? Dan is deze Juridisch financiële basiscursus iets voor u!

De cursus richt zich op controllers, boekhouders, administratief medewerkers, projectmanagers, liaison/grant-officers of eigenaars van een eenmansbedrijf.

Lees verder

100 miljoen voor innovatieve CO₂-verlagende projecten

Het Innovation Fund heeft op 1 december 2020 een call speciaal voor Small Scale Projects gepubliceerd.

Lees verder

Samenwerking brengt beweging in De Renovatieversneller

In november 2020 tekenden diverse woningcorporaties een samenwerkingsovereenkomst NHDC.

Lees verder