maandag 7 december 2020

Klimaatactivisten protesteren in Parijs tegen expansiedrift Amazon

Klimaatactivisten protesteren in Parijs tegen expansiedrift Amazon
Klimaatactivisten hebben vrijdag in Parijs geprotesteerd tegen de expansie van Amazon in Frankrijk. Zij stapelden gigantische kartonnen bezorgdozen op bij het Ministerie van Financiƫn.
Lees verder

Regeling EU-VS over betere databescherming laat nog maanden op zich wachten
Een nieuwe wettelijk regeling tussen de VS en de Europese Unie over een betere privacybescherming van data van EU-burgers komt er voorlopig niet. Dat zegt Wojciech Wiewiorowski, de Europese Toezichthouder voor gegevensbescherming (EDPS), tegen persbureau Reuters.
Lees verder

Infographic: de beste tijd voor sociale berichten
Wat zijn de beste tijden om berichten op sociale media te plaatsen? Dat verschilt nogal per platform. Facebook gebruikers lezen met name op het werk van hun desktop, vooral na de lunch. Bij LinkedIn kun je beter 's ochtends publiceren, evenals op Twitter. Voor YouTube maakt het niet zoveel uit.
Lees verder

Quinten Francken-Bosman (Virtuagym): 'Mijn oogkleppen zijn af'
De sfeer en snelheid van de scale-up waar ze werkte, smaakte naar meer voor Quinten Francken-Bosman. Toen ze uit Londen terugkeerde naar Nederland zocht en vond ze bij Virtuagym gezonde bouwgrond en een team om naar de volgende fase te brengen.
Lees verder

CEO Rubin Ritter verlaat Zalando
CEO Rubin Ritter verlaat Zalando in 2021. Oprichter Robert Gentz en David Schneider nemen zijn taak gezamenlijk over. Voorlopig komt er dus geen vervanger.
Lees verder

Brexit chaos dreigt voor e-commerce
De onderhandelingen over een handelsakkoord tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk zijn wederom in een impasse beland. Vrijdagavond […]
Lees verder

'Pakketbezorgers slaan adressen bewust over'
Pakketbezorgers lijken vanwege de extreme drukte soms bewust huisadressen over te slaan. Dat zegt Jos Bos van The Read Shop in Lelystad tegen Omroep Flevoland.
Lees verder

DNB: Corona heeft invloed op betaalmogelijkheden met contant geld
Winkeliers verwachten dat de acceptatie van contant geld in de komende jaren geleidelijk zal teruglopen. Sommigen hebben al besloten om af te stappen van contant geld.
Lees verder

Marketplaces for Brands: 'Marketplaces makkelijker voor merk dan retailer'
Het is voor merken makkelijker om geld te verdienen op marketplaces dan voor retailers. In beide gevallen moeten ze grondig nadenken over hun doelen voordat ze opschalen naar dit nieuwe verkoopkanaal.
Lees verder