donderdag 10 december 2020

Juul Manders: ‘433 wordt een subscription-first-platform’

Juul Manders: '433 wordt een subscription-first-platform'
Online voetbalcommunity 433 bouwt aan een betaalde abonnementsdienst. Een soort "Netflix voor voetbal", zegt CEO Juul Manders hierover in het decembernummer van Emerce magazine dat morgen verschijnt. "We hebben het volume, de know-how en enorm veel content die we dagelijks uitserveren. Daar kun je meer mee doen."
Lees verder

Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over
Betaalverwerker Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over. Dat zijn beide bedrijven maand overeengekomen.
Lees verder

'Amazon Duitsland bouwt nog eens tientallen kleine magazijnen'
Amazon zou verspreid over heel Duitsland nog eens ruim 150 kleinere magazijnen gaan bouwen om van daaruit de omringende regio's te bedienen met pakketleveringen.
Lees verder

Belsimpel in 15 Europese landen met nieuw merk Gomibo
Belsimpel is gestart met de verkoop van mobiele telefoons, tablets en accessoires in Europa onder het nieuwe merk Gomibo.
Lees verder

Koers Pubmatic 48% omhoog bij beursgang
De maker van reclametechnologie Pubmatic heeft met zijn beursgang 118 miljoen dollar nieuw werkkapitaal uit de markt gehaald. Beleggers reageren enthousiast op de nieuweling en duwden het aandeel op de eerste handelsdag met 48 procent omhoog tot 29,45.
Lees verder

ByteDance versterkt investeringen in casual games
ByteDance, moederbedrijf van TikTok, verlegt de grenzen met de lancering van een nieuw casual gaming-platform en een onafhankelijke gamesuitgever. Daarmee betreedt het bedrijf het terrein van Tencent Holdings en NetEase.
Lees verder

Frankrijk beboet Amazon en Google voor 135 miljoen om cookies
De Franse privacytoezichthouder CNIL legt Google een boete van 100 miljoen euro en Amazon een van 35 miljoen euro op. De Amerikanen gaan over de privacygrens wat betreft het gebruik van cookies.
Lees verder

Einde voor Engelstalig avontuur De Correspondent
Journalistiek platform De Correspondent stopt met zijn Engelstalige tak. Het personeel is vandaag ingelicht over het einde, weet Villamedia. Zeven werknemers verliezen hun baan.
Lees verder

Airbnb voor 68 dollar per aandeel naar de beurs
Airbnb trekt vanmiddag tegen een waardering van maximaal 37 miljard dollar naar de technologiebeurs Nasdaq. Het aandeel wordt verkocht voor 68 dollar. Het is daarmee de grootste techbeursgang van dit jaar.
Lees verder