maandag 28 december 2020

Internetoplichter krijgt 30 maanden

Internetoplichter krijgt 30 maanden
Een 26-jarige man is veroordeeld tot een gevangenisstraf voor de duur van 30 maanden (waarvan tien maanden voorwaardelijk) omdat hij in anderhalf jaar 28 mensen heeft opgelicht voor 80.000 euro.
Lees verder

Optimizers Group koopt Netivity
Netivity, waar ook Tweakwise onder valt, komt in handen van Optimizers Group. Tezamen bieden de bedrijven een breed dienstenpakket voor bedrijven die op internet verkopen, variërend van bevoorrading tot conversie-optimalisatie.
Lees verder

2020: Rampjaar voor de reissrector
​In oktober was de vereniging voor ondernemers in reizen ANVR nog hoopvol gestemd: in samenwerking met Bright8 werd een video […]
Lees verder

Meer investeringen in computers en telecomapparatuur door corona
De coronacrisis gaat in Nederland gepaard met meer investeringen in ICT-apparatuur. In de eerste drie kwartalen van 2020 werd er meer telecomapparatuur en vooral meer computers en randapparatuur verkocht aan bedrijven en overheden dan voor de coronacrisis. Dat blijkt uit onderzoek van ING.
Lees verder

Vimeo wordt verzelfstandigd
Videodienst Vimeo wordt losgetrokken van het moederbedrijf IAC. Dat moet in het tweede kwartaal van 2021 gebeuren.
Lees verder

Vernieuwde TOP-regeling voor startups Universiteit Twente
De zogeheten TOP-regeling biedt startups van de Universiteit Twente al meer dan 25 jaar financiële ondersteuning. Voor het financiële deel van de pre-seed regeling, die namens de UT door Novel-T wordt uitgevoerd, is vanaf 1 januari de samenwerking gevonden met Qredits.
Lees verder

Infographic: breedband in 2020
2020 was een bewogen jaar, ook voor de breedbandindustrie. Breedbandnetwerken hielden en houden ons land tijdens de coronacrisis verbonden en […]
Lees verder

Handelsakkoord UK en EU goed nieuws voor webwinkels
Voor webwinkeliers zal er opluchting zijn dat de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk na lang onderhandelen eindelijk een akkoord hebben gesloten over de toekomstige handelsrelatie en een no deal is afgewend.
Lees verder

2020: E-commerce groeit onder spanning
Het jaar 2020 stond bij e-commerce grotendeels in het teken van druk en schaalvergroting. Terugkijkend zal blijken dat dit jaar van biologische tegenwind een economische impuls zal zijn geweest voor verkopers op afstand.
Lees verder