vrijdag 11 december 2020

Franse verzekeraar start teleconsultatiedienst voor de woning

Franse verzekeraar start teleconsultatiedienst voor de woning
De Franse verzekeraar Luko heeft een teleconsultatiedienst voor de woning gelanceerd. De woning wordt uitgebreid geanalyseerd om rampen te voorkomen.
Lees verder

Adobe sluit jaar af met indrukwekkende cijfers
Adobe heeft vandaag beter dan verwachte resultaten over het vierde kwartaal van het gebroken boekjaar gepresenteerd. De omzet steeg naar 3,42 miljard dollar, 14 procent meer dan een jaar geleden.
Lees verder

Citymesh in handen van Cegeka
Het grote Hasseltse ICT-dienstenbedrijf Cegeka neemt de West-Vlaamse telecomoperator Citymesh over. Deze vierde mobiele operator van Belgie richtte zich louter op de zakelijke markt en dat zal zo blijven.
Lees verder

Google AdSense stopt met linkadvertenties
Google AdSense dankt vanaf 10 maart de linkadvertenties af. Linkadvertenties bevatten een lijst van links van verschillende adverteerders.
Lees verder

Investeringen in cloud groeien jaarlijks dertig procent
Bedrijven blijven tot zeker 2025 jaarlijks dertig procent meer uitgeven aan cloud-IT dan het jaar ervoor. Het hebben van eigen IT-systemen wordt minder interessant en clouds bieden tactisch nut en meer mogelijkheden tot werken op afstand.
Lees verder

Drenthe en Groningen testen reizigersapp
Groningers en Drenten kunnen binnenkort gebruikmaken van een app om mee te reizen. Met de app kunnen ze bijvoorbeeld een deelfiets of deelauto reserveren, een reis met bus of trein boeken en betalen, of een compleet reisadvies van deur tot deur krijgen.
Lees verder

Emerce magazine #181 is uit, lees hem gratis
Het vandaag verschenen decembernummer van Emerce magazine is – naast de gebruikelijke fysieke distributie – kosteloos te lezen als digitale variant.
Lees verder

ACM onderzoekt werking van algoritmes in de praktijk
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een proef gestart om te kijken hoe zij in de praktijk de werking van algoritmes kan controleren bij marktpartijen. De proef doet de toezichthouder in samenwerking met Muziekweb, de muziekbibliotheek van Nederland.
Lees verder

WebEx belooft evenementen, vertalingen en gebarenherkenning
Cisco dochter WebEx heeft goed naar Zoom gekeken. Het bedrijf ziet brood in de evenementensector. In de nabije toekomst wordt het mogelijk om presentaties op te zetten met 25.000 deelnemende gebruikers via Webex Events, de reeds bestaande dienst voor webinars of virtuele evenementen.
Lees verder