donderdag 17 december 2020

Fontys, Holst Centre en TU/e werken aan werkplek van de toekomst

Fontys, Holst Centre en TU/e werken aan werkplek van de toekomst
Fontys, Holst Centre en TU/e werken samen met High Tech Campus Eindhoven aan de werkplek van de toekomst, de 'Workplace Vitality Hub'. De Workplace Vitality Hub wordt gevestigd in een nieuw gebouw op High Tech Campus Eindhoven (HTC85), dat naar verwachting volgend jaar juni zal worden opgeleverd.
Lees verder

Ontbreken webwinkel Action doet nu echt pijn
De keten had vandaag al zijn 400 winkels willen heropenen met een aangepast aanbod. Klanten zouden alleen essentiƫle producten kunnen kopen, zoals shampoo en wc-papier.
Lees verder

Verkoopbemiddelaar Gmak daagt funda voor de rechter
Huizensite Funda moet zich binnenkort verantwoorden voor de rechter vanwege het verwijderen van woningadvertenties van verkoopbemiddelaar Gmak. Dat meldt het FD.
Lees verder

Amerikaanse staten beginnen nieuwe rechtszaak tegen Google
Texas en negen andere Amerikaanse staten hebben woensdag Google aangeklaagd. Het verwijt luidt dat Google met Facebook samenspant om haar toch al dominante positie op de advertentiemarkt te versterken.
Lees verder

iDEAL gaat op de schop, nieuwe CEO aangesteld
Betaalmethode iDEAL, waarmee consumenten online kunnen betalen via hun eigen bank, wordt ingrijpend vernieuwd. Currence, merkeigenaar van iDEAL, gaat fors investeren om de onderliggende techniek te moderniseren. Ook wordt een nieuwe CEO aangesteld.
Lees verder

Picnic doet proef met nieuwe betaalmethode MasterCard
Mastercard introduceert een nieuwe betaalmethode op de Nederlandse markt: de digitale betaalpas. Consumenten kunnen daarmee hun Maestro betaalpas eenmalig 'opslaan' bij de winkelier, waarna aankopen met een klik kunnen worden afgehandeld.
Lees verder

Bestedingen aan kunstmatige intelligentie verdubbelen naar 3,2 miljard euro in 2025
De bestedingen aan technologie en diensten rondom kunstmatige intelligentie in Nederland verdubbelen de komende vijf jaar naar 3,2 miljard euro. Dat althans is de schatting van het ING Economisch Bureau.
Lees verder

Downloadsnelheid van 1 gigabit per seconde op bijna 5,5 miljoen woonadressen
Het aantal vaste woonadressen in Nederland waar consumenten de beschikking kunnen hebben over een downloadsnelheid van 1 Gbit/s bedraagt 5,4 […]
Lees verder

ABN AMRO Ventures uitgebreid met 50 miljoen euro
ABN AMRO breidt zijn corporate venture-fonds uit van 100 naar 150 miljoen euro. De investeringen moeten bijdragen aan de digitale transformatie van het bankbedrijf.
Lees verder