woensdag 16 december 2020

Duizend virtuele exposanten voor CES 2021

Duizend virtuele exposanten voor CES 2021
Niet minder dan 1000 exposanten doen mee aan de virtuele Consumer Electronics Show (CES) in januari. Dat heeft de organisatie dinsdag bekend gemaakt.
Lees verder

Nextgen game consoles: Sony PlayStation 5 versus Microsoft Xbox Series X
Twee nieuwe game consoles in dezelfde maand, dat vraagt om een vergelijk. Klaarblijkelijk zien Sony en Microsoft de concurrentie met elkaar en niet met Nintendo. Als je alleen al naar de specificaties en de introductie-games kijkt, zie je een andere doelgroep. Toch proberen beide merken hun markt te verbreden.
Lees verder

12,5 miljoen voor Red je Pakketje
Red je Pakketje (RJP) heeft een financiering van 12,5 miljoen euro opgehaald. Het bedrijf hoopt hiermee een volledig CO2-vrij bezorgnetwerk mogelijk te maken.
Lees verder

Nederlandse intensive cares gaan data delen
Nederlandse intensive cares gaan op grote schaal samenwerken en gegevens delen om de behandeling van ernstig zieke patiënten te verbeteren. Die data komen vooral uit IC-apparatuur zoals bewakingsmonitoren en beademingsmachines.
Lees verder

Laatste Firefox met Flash verschenen
Mozilla heeft de laatste browserversie (84) uitgebracht die nog ondersteuning biedt voor Flash en de eerste die Apple Silicon, de nieuwe processor van Adobe, ondersteunt.
Lees verder

Blokker wil Blokker Express openzetten, kabinet dreigt met nieuwe maatregelen
Mirage Retail Group, eigenaar van de Blokker winkels, wil zo snel mogelijk Blokker Express openzetten voor het bezorgen door medewerkers aan klanten. Ook hoopt het bedrijf zo snel mogelijk toestemming te krijgen om click & collect in te mogen voeren.
Lees verder

Zoom ondersteuning nu ook op Nest Hub Max
Videovergaderprogramma Zoom werkt nu ook op de Nest Hub Max in de VS, Canada, Australië, en het Verenigd Koninkrijk. In augustus was al bekend dat Zoom ondersteuning krijgt voor slimme schermen, zoals de Nest Hub Max, Amazon Echo Show en Facebook Portal.
Lees verder

Awin bereidt partners voor op Brexit
Het van oorsprong Britse affiliatenetwerk voert vanwege Brexit de nodige wijzigingen door om te zorgen dat 'alle publishers zonder problemen wereldwijd hun werk kunnen blijven doen'.
Lees verder

Todd Rundgren begint virtuele tour
Todd Rundgren, die de afgelopen week de Nederlandse pers haalde vanwege zijn Engelstalige bewerking van het nummer Flappie van Youp […]
Lees verder