vrijdag 18 december 2020

Amerikaanse staten klagen Google aan voor zoekactiviteiten

Amerikaanse staten klagen Google aan voor zoekactiviteiten
Zoals werd verwacht heeft een groep van 35 Amerikaanse staten donderdag een een volgende antitrustklacht ingediend tegen Google. Het is daarmee de derde zaak in zeer korte tijd.
Lees verder

Thuiswinkel.org: Europese regels voor e-commerce en eerlijke concurrentie vergen uitgebreide studie
Thuiswinkel.org wil nog niet inhoudelijk reageren op het omvangrijke pakket regels voor e-commerce en eerlijke concurrentie dat door de EU is gepresenteerd.
Lees verder

Adeptiv gaat samen met Springbok
Het netwerk van digitale marketingbedrijven Adeptiv wordt verkocht door PostNL en gaat samen met het Belgische Springbok.
Lees verder

Tweede Nederlandse veiling 5G begin 2022
Het kabinet is gestart met de voorbereidingen van de tweede Nederlandse veiling begin 2022  van frequenties voor snelle mobiele communicatie. De zogenoemde 3,5 Gigahertz frequentieband kan vervolgens op 1 september 2022 in heel Nederland in gebruik worden genomen.
Lees verder

Expertgroep benadrukt belang visual commerce
Consumenten gaan zich steeds meer oriƫnteren op basis van visuele gegevens. Digitaal kijken is van toenemend belang bij de aanschaf van nieuwe producten en diensten, zintuiglijke beleving daarmee een belangrijke voorwaarde voor de klantreizen van de toekomst. Dat stelt een groep experts die zich in het kader van ShoppingTomorrow hebben gebogen over het onderwerp visual commerce.
Lees verder

Walmart start liveshows op TikTok
Walmart is nog altijd niet rond met TikTok, dat het samen met Oracle gedeeltelijk zou overnemen, maar de video-app en […]
Lees verder

HvA start opleiding logistiek
De Hogeschool van Amsterdam start komend studiejaar met de nieuwe Associate degree (Ad) opleiding Logistiek (voltijd en deeltijd). Het panel van de Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO) heeft het opleidingsconcept positief beoordeeld.
Lees verder

Blokker zet medewerkers in voor eigen bezorgdienst
Blokker heeft woord gehouden en lanceert vandaag zijn bezorgdienst Blokker Express buiten de bestaande bezorgers om.
Lees verder

Spryker haalt 106 miljoen euro groeigeld op
De ontwikkelaar van e-commercetechnologie Spryker uit Duitsland heeft 130 miljoen dollar, of 106 miljoen euro, groeigeld opgehaald bij de Amerikaanse investeerder TCV. Zittende aandeelhouders One Peak uit London en Project A Ventures uit Duitsland doen ook mee.
Lees verder