vrijdag 20 november 2020

“We moeten eens wat vaker op de koffie bij RVO”

"We moeten eens wat vaker op de koffie bij RVO"

Middels een innovatief proces verft Orchid Gardens uit Roelofarendsveen orchideeën in allerlei kleuren. Omdat het een nicheproduct is, was de coronapandemie bijzonder spannend, vertelt directeur Joost Bakker. "RVO heeft ons snel en adequaat geholpen en daardoor kunnen we ons nu weer helemaal op de markt richten."

Lees verder

Wijzigingen voor aanvragen invoercertificaten pluimvee en eieren 2021

Nieuwsbericht 20.082 – Vanaf 1 januari 2021 verandert het beheer van de tariefcontingenten voor agrarische producten met certificaten. Dat geldt ook voor de pluimvee- en eiersector.

Lees verder

Webinar Kansen digitalisering Latijns-Amerikaanse havens

Wilt u weten wat uw zakelijke kansen zijn rondom de digitalisering van havens in Latijns-Amerika? Neem dan op 1 december deel aan dit webinar. Dit webinar geeft u inzicht in de marktsituatie en mogelijkheden in Argentinië, Chili, Peru, Colombia, Panama, Costa Rica en Mexico.

Lees verder

Wijzigingen voor aanvragen invoercertificaten zuivel 2021

Nieuwsbericht 20.083 – Vanaf 1 januari 2021 wijzigt het beheer van de tariefcontingenten voor agrarische producten met certificaten. Dat geldt ook voor de zuivelsector.

Lees verder

Toewijzing uitvoercertificaten melkpoeder Dominicaanse Republiek november 2020

Nieuwsbericht 20.085 - Van 2 tot en met 10 november 2020 kon u certificaten aanvragen voor de uitvoer van melkpoeder naar de Dominicaanse Republiek (Verordening (EG) nr. 1187/2009).

Lees verder