woensdag 25 november 2020

Voormalig stafchef Biden techadviseur Witte Huis

Voormalig stafchef Biden techadviseur Witte Huis
Voormalig stafchef van Biden Bruce Reed wordt de belangrijkste techadviseur van het Witte Huis na 20 januari. Reed was betrokken bij de California Consumer Privacy Act 2018. Privacyvoorvechters denken dat die wet een voorbeeld kan worden voor nationale wetgeving.
Lees verder

Marketplaces for Brands: 'Organische zichtbaarheid hoogst haalbare op Amazon'
Het hoogst haalbare voor verkopers op Amazon is goede organische zichtbaarheid. Tijdens de Emerce Update Marketplaces vertelt Tim van der Bilt van Maze-One hoe de weg daar naartoe eruit ziet.
Lees verder

E-commerceplatform Sellable failliet
Sellable, een platform dat met één login alle noodzakelijke functionaliteiten ontsloot waarmee e-commerce managers hun producten op meerdere marketplaatsen tegelijk konden verkopen, is failliet.
Lees verder

Vivaldi voegt agenda-, nieuwslezer- en e-mailtools toe
De alternatieve webbrowser Vivaldi wordt uitgebreid met Vivaldi Mail, Vivaldi Feed Reader en Vivaldi Calendar.
Lees verder

Duitse Bundeskartellamt akkoord met verkoop advertentieportal eBay
Het Duitse Bundeskartellamt heeft geen bezwaren tegen de overname van de advertentietak van eBay door het Noorse Adevinta.
Lees verder

Amazon lanceert IP Accelerator programma
Amazon lanceert het IP Accelerator programma in Europa om kleine bedrijven te helpen hun merken te beschermen en namaak tegen te gaan.
Lees verder

Next Nature Network in 2021 van start met futurelab voor design en technologie in Eindhoven
Het college van B en W van Eindhoven heeft besloten om voor de periode 2021-2024 een subsidie van 500.000 euro per jaar te verlenen aan Next Nature Network (NNN) voor een futurelab voor design en technologie in Eindhoven. Het is een langgekoesterde wens om een plek te realiseren waar een breed publiek de verbinding tussen design en technologie permanent kan zien en ervaren. NNN gaat hieraan vanaf 2021 invulling geven.
Lees verder

Digitale ether raakt ingeburgerd in Vlaanderen
Er wordt steeds vaker via de digitale ether (DAB+) naar de radio geluisterd in Vlaanderen. Het gaat nu al om 17 procent van het luistervolume via de digitale ether, volgens cijfers van onderzoeksbureau Ipsos.
Lees verder

Albert Heijn bezorgt online bestelde boodschappen ook op tweede kerstdag
Albert Heijn bezorgt dit jaar voor het eerst de online bestelde boodschappen op tweede kerstdag en daarnaast vanaf 29 november 6 weken lang op zondag.
Lees verder