vrijdag 20 november 2020

Vanaf 2021: bankrekening openen vanuit Google Pay

Vanaf 2021: bankrekening openen vanuit Google Pay
De app Google Pay gaat volgend jaar helemaal op de schop. De nieuwe vorm is een combinatie van Tikkie en een bankapp, maar dan van Google. Het wordt mogelijk direct bankrekeningen te openen vanuit die app.
Lees verder

Nederlandse bedrijven bundelen krachten in Nederlandse Cloud infrastructuur Coalitie (CiC)
Nederlandse bedrijven in de cloud, hosting en digitale infrastructuur sectoren bundelen de krachten in de Nederlandse Cloud infrastructuur Coalitie (CiC).
Lees verder

97 procent terugkerende klanten voor Zooplus
De online winkel voor dierbenodigdheden Zooplus zag de groep actieve, terugkerende klanten in een jaar groeien van 91 naar 97 procent.
Lees verder

Starlink doet gooi naar Indiase breedbandmarkt
De via satellieten werkende internetprovider Starlink, onderdeel van SpaceX, wil actief worden als internetaanbieder in India.
Lees verder

Autoriteit Persoonsgegevens (AP) kampt met steeds grotere werkachterstanden
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) moet in de volgende kabinetsperiode flink uitbreiden om burgers te beschermen en bedrijven te helpen in digitaliserend Nederland. De toezichthouder kampt met steeds grotere werkachterstand.
Lees verder

Student hogeschool gaat MKB helpen innoveren
Hogescholen en het midden- en kleinbedrijf (mkb) gaan samenwerken om het innovatief vermogen van het MKB te vergroten. Dat gebeurt via het maandag gelanceerde innovatietraineeship. Studenten van hogescholen krijgen hierbij na een stage als onderzoeker ook een dienstverband als onderzoeker in een bedrijf.
Lees verder

bol.com gaat retailmedia 'verregaand professionaliseren'
bol.com doet significante investeringen om verkooppartners op zijn platform goede reclameopties te bieden. Directeur Huub Vermeulen spreekt over 'verregaand professionaliseren'.
Lees verder

Google en MKB-Nederland helpen retail- en horecasector in aanloop naar de feestdagen
Google wil kleine ondernemers in Nederland helpen voorbereiden op de drukke decembermaand met speciale trainingen die hun online zichtbaarheid en vindbaarheid moeten vergroten.
Lees verder

Ticketmaster wil vaccinatiebewijs bij live-evenementen
Ticketmaster wil een systeem lanceren waarmee bezoekers van concerten en sportevenementen in de Verenigde Staten kunnen worden gecontroleerd op coronavaccinaties of negatieve testresultaten. Bezoekers met een positieve coronatest kunnen dan worden geweigerd.
Lees verder