Doorgaan naar hoofdcontent

TikTok wil uitsluitsel regering Trump over Amerikaanse ban

TikTok wil uitsluitsel regering Trump over Amerikaanse ban
Wel verkopen aan Oracle, Walmart en investeerders of niet? Het Chinese moederbedrijf van TikTok, Bytedance, heeft geen flauw idee. De regering Trump laat al weken niets van zich horen. Bytedance probeert het via de rechter.
Lees verder

Games stuwen omzet Tencent
De Chinese techreus Tencent, tevens 's werelds grootste gamebedrijf, realiseerde in het derde kwartaal een omzet van omgerekend 18,4 miljard dollar, een groei van 18 procent op jaarbasis. De operationele winst klom naar 5,5 miljard dollar.
Lees verder

CEO Independer naar Greenchoice
Coen de Ruiter (51) wordt met ingang van 16 november 2020 de nieuwe algemeen directeur van Greenchoice. Hij volgt Evert den Boer op die afgelopen zomer afscheid nam van de duurzame energieleverancier.
Lees verder

Albert Heijn: Google Assistent niet handig
De digitale butler Google Assistent is niet handig genoeg voor klanten van Albert Heijn om er verder in te investeren.
Lees verder

Amazon met kopen op afbetaling in Duitsland
Amazon gaat Duitse klanten de mogelijkheid tot kopen op afbetaling bieden via een marketingpact met Barclaycard. Het creditcardbedrijf wil meer kaarten slijten op de markt waar slechts een op drie consumenten een creditcard heeft.
Lees verder

Duitse toezichthouder start onderzoek naar Whatsapp, Telegram c.s.
De Duitse markttoezichthouder begint een onderzoek naar messengerapps als WhatsApp, Telegram en Facebook Messenger. Het vermoedt misbruik van gebruikersrechten.
Lees verder

Vooruitbestel-app Foodsy helpt horeca
De Nederlandse vooruitbestel-app Foodsy voor het afhalen van eten en drinken stelt de software en het platform tijdelijk gratis beschikbaar aan horeca-ondernemers.
Lees verder

Amazon start rechtszaak tegen promoters nagemaakte luxegoederen
Amazon is een rechtszaak gestart tegen 13 personen en bedrijven die zich schuldig hebben gemaakt aan de verkoop van nagemaakte luxegoederen via het platform.
Lees verder

Sunweb Group ziet af van overname Corendon
Hoewel in juni 2019 Sunweb Group een overeenkomst heeft gesloten voor de overname van de touroperator-activiteiten van Corendon in Nederland en Belgiƫ en Corendon Dutch Airlines, en toezichthouder ACM akkoord is, ziet het reisbedrijf daar nu toch van af.
Lees verder