dinsdag 10 november 2020

Sprout: Sneller betaald krijgen? 5 tips om je facturen gemakkelijk en snel betaald te krijgen

Sneller betaald krijgen? 5 tips om je facturen gemakkelijk en snel betaald te krijgen
Het kan soms even duren voordat je als kleine ondernemer je facturen betaald krijgt. In sommige gevallen komt het zelfs voor dat je helemaal geen betaling ontvangt. Om dit te voorkomen, delen we in dit artikel vijf tips die jou als ondernemer helpen om je facturen gemakkelijk en snel betaald te krijgen. (function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start':new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-MKLKXP7');
Lees verder

Joe Biden uitgeroepen tot winnaar Amerikaanse verkiezingen
Oud-vicepresident Joe Biden heeft de Amerikaanse verkiezingen gewonnen van zittende president Donald Trump. Hij heeft de staat Pennsylvania gewonnen, waarmee hij voldoende kiesmannen achter zich heeft geschaard. Dat melden zowel CNN als persbureau AP. De overwinning van de gematigde Democraat zal voor wat rust in de wereld zorgen, wat gunstig is voor ondernemers.
Lees verder

Hoge Raad legt bommetje onder zzp-contract; Joe Biden zegen voor cleantech
Ondernemersnieuws: zzp-contract minder belangrijk dan praktijk, cleantech- en cannabis-ondernemers blij met Joe Biden en sportschool laat personeel klagen over concurrentie.
Lees verder

Deze sectoren zullen profiteren van het beleid van Joe Biden
Nu Joe Biden de Amerikaanse verkiezingen heeft gewonnen, stevenen de VS af op vier jaar 'Bidenomics'. Welke sectoren profiteren van de aanstaande switch in het beleid van de wereldmacht?
Lees verder

Deze sectoren profiteren van het beleid van Joe Biden
Nu Joe Biden de Amerikaanse verkiezingen heeft gewonnen, stevenen de VS af op vier jaar 'Bidenomics'. Welke sectoren profiteren van de aanstaande switch in het beleid van de wereldmacht?
Lees verder

Gigantische doorbraak coronavaccin; Kabinet wil dit jaar vuurwerkverbod
Ondernemersnieuws: een coronavaccin lijkt aanstaande, net als een tijdelijk vuurwerkverbod in Nederland en fintechbedrijf Klarna heeft het aan de stok met de broer van Pablo Escobar.
Lees verder

Van boon tot zwart goud: zo ziet het productieproces van koffie eruit
Koffiebonen maken een complete wereldreis voordat ze vermaald en met water vermengd in je koffiekopje belanden. De branche die achter het zwarte goud schuilgaat, bevat vijf belangrijke bedrijfstakken. 
Lees verder

Hoe duurzame startups en scaleups steeds beter bij Shell binnenkomen
Weinig sectoren zijn zo moeilijk te disrupten als de energiesector. En dat terwijl er veel kansen liggen. Startups en scaleups die hier toch impact willen maken, kunnen al 5 jaar terecht bij de New Energy Challenge. Wat verklaart het succes van deze competitie?
Lees verder