woensdag 11 november 2020

Spotify op voorsprong met overname techniek podcastreclame

Spotify op voorsprong met overname techniek podcastreclame
Spotify koopt technologie waarmee het dynamisch gepersonaliseerde reclames kan injecteren in podcasts buiten zijn eigen platform.
Lees verder

Apple lanceert eerste Macs met Apple Silicon
Apple zet vandaag een belangrijke stap in zijn geschiedenis met onthulling van de eerste Macs die gebruikmaken van een eigen ARM-architectuur: Apple Silicon. Naast een 13-inch MacBook Pro wordt een 13-inch MacBook Air en een MacMini met eigen chiptechnologie gelanceerd.
Lees verder

Lyft kruipt langzaam uit dal
Lyft, de belangrijkste rivaal van Uber op het Amerikaanse continent, ondervindt nog steeds last van de coronacrisis. In het derde […]
Lees verder

Singles Day al op 56 miljard dollar
Bestellingen voor Singles Day zijn woensdagochtend de 56 miljard dollar al gepasseerd, zo meldt Alibaba, dat het jaarlijkse koopjesfeest in China heeft bedacht.
Lees verder

Adyen opent kantoor in Midden-Oosten
De internationaal werkende verwerker van digitale betalingen Adyen opent een kantoor in Dubai om verkopers in het Midden-Oosten van nabij en met lokale valuta te kunnen bedienen.
Lees verder

Techadviseurs in transitieteam Biden
Enkele leidinggevenden van technologiebedrijven maken deel uit van het transitieteam van de Amerikaanse president Joe Biden dat dinsdag werd ge├»nstalleerd. […]
Lees verder

OPPO Watch nu beschikbaar voor pre-order
De Chinese firma OPPO kondigt zijn langverwachte OPPO Watch 46mm en OPPO Watch 41mm aan voor de Nederlandse markt.
Lees verder

Beroep online kansspelaanbieders tegen fusie Staatsloterij en de Lotto verworpen
Het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) heeft dinsdag bepaald dat toezichthouder ACM terecht de fusie tussen de Staatsloterij en de Lotto in 2015 goedkeurde. Het CBb verwerpt daarmee het beroep van de Stichting Speel Verantwoord (SVV).
Lees verder

125 miljoen dollar voor Hopin
De leverancier van videosoftware voor kleine en grote events Hopin heeft in zijn derde investeringsronde van dit jaar 125 miljoen dollar groeigeld opgehaald.
Lees verder