Doorgaan naar hoofdcontent

Samsung Pay gelanceerd in Duitsland

Samsung Pay gelanceerd in Duitsland
Samsung lanceert zijn eigen betaaldienst in Duitsland. Na een bètafase van vier weken is Samsung Pay nu beschikbaar in de […]
Lees verder

Beursgang fintech Ant wordt uitgesteld
De kolossale beursgang van Ant Group, de fintech van Jack Ma, wordt uitgesteld. Dat heeft de beurs van Sjanghai bekend gemaakt. Ook de gelijktijdige IPO in Hong Kong is daarmee van de baan.
Lees verder

Dit zijn de winnaars van de Dutch Interactive Awards 2020
Tijdens een feestelijke live online uitreiking van de Dutch Interactive Awards zijn zojuist de beste Nederlandse interactieve cases bekroond.
Lees verder

Sterke prestaties van Bpost
In het derde kwartaal realiseerde de Belgische post- en pakjesbezorger Bpost een omzet van 972,9 miljoen euro, 10,4 procent meer dan een jaar eerder.
Lees verder

Eventuele zege Biden niet per definitie goed nieuws voor Big Tech
De verkiezingsstrijd in de VS is woensdagochtend vroeg nog altijd onbeslist, al verloopt deze volgens verwachting. Biden heeft een voorsprong, […]
Lees verder

Russische Amazon in VS naar de beurs
De Russische online retailer Ozon gaat in de VS naar de beurs. Het bedrijf hoopt zeker 500 miljoen dollar op te halen.
Lees verder

Online verkopen Ahold Delhaize naar 1,78 miljard euro
De online verkopen van Ahold Delhaize, moederbedrijf van bol.com en Albert Heijn, groeiden in het derde kwartaal met 62,6 procent en alleen al in de VS met 114 procent, mede dankzij de Click & Collect dienst aldaar.
Lees verder

Grootgebruikers telecom willen deltaplan 5G
De eerste ronde van de 5G-veiling is net achter de rug en de telecomoperators hebben hun 5G-netwerken recent geactiveerd. Toch staat nu al vast dat de Nederlandse industrie op het gebied van 5G niet de voortrekkersrol vervult die wenselijk is. Amerika en Azië hebben dat beter en efficiënter aangepakt en lopen voorop qua innovatie. Petra Claessen, CEO van BTG, de Nederlandse Vereniging van IT & Telecommunicatie Grootgebruikers, vindt dat Nederland een vroege start met 5G moet maken.
Lees verder

DDoS-aanvallen nemen af: daling van 73%
Het aantal DDoS-aanvallen in het derde kwartaal van 2020 is afgenomen, volgens cijfers van beveiliger Kaspersky. Ondanks de algehele stabilisatie van de DDoS-markt gedurende het jaar, kende het kwartaal nog steeds een jaar-op-jaar stijging en het hoogste aantal aanvallen op één dag, namelijk 323.
Lees verder