dinsdag 24 november 2020

Publicis aan de slag voor Looye Kwekers

Publicis aan de slag voor Looye Kwekers
Looye Kwekers heeft Publicis Groupe geselecteerd voor al haar marketing- en communicatieactiviteiten. Het bureau wordt verantwoordelijk voor strategie, creatie, productie en media en zal vanuit Amsterdam per direct aan de slag gaan voor de Nederlandse, Belgische en Duitse markt.
Lees verder

Google stelt strengere eisen aan Chrome extensies
Google gaat opnieuw eisen stellen aan Chrome-extensies. Die moeten vanaf volgend jaar aangeven welke data ze verzamelen en voor welk doel. Extensies die deze informatie niet weergeven, worden verwijderd.
Lees verder

VONQ koopt HR-techbedrijf IGB uit Groningen
VONQ, een specialis in het uitzetten van campagnes voor vacatures over een brede waaier van sites, koopt de programmaticspecialist IGB.
Lees verder

HelloFresh koopt Amerikaans Factor75
HelloFresh breidt verder uit in de VS met de overname van Faktor75, een bedrijf dat kant en klare maaltijden als pakketpost thuisbezorgt.
Lees verder

Doek valt voor 40up Radio
Het online radiostation 40Up Radio van Harry de Winter stopt op 1 januari. De voormalige tv-producent stak er jaarlijks een ton in, maar sponsors waren niet te vinden.
Lees verder

China dringt aan op reissysteem met QR codes
De Chinese president Xi Jinping heeft tijdens de G20 top opgeroepen tot een wereldwijd reissysteem met QR codes. Die codes geven de gezondheidsstatus van een reiziger aan.
Lees verder

Boete VoetbalTV Autoriteit Persoonsgegevens vernietigd, maar bedrijf is failliet
VoetbalTV van de KNVB en Talpa heeft de rechtszaak die het tegen de AP (Autoriteit Persoonsgegevens) heeft aangespannen gewonnen. De bestuursrechter heeft de inmiddels failliet verklaarde startup in het gelijk gesteld en de opgelegde boete vernietigd.
Lees verder

Bol.com slaat in België Black Friday toch over
Bol.com heeft de promotie-acties in België stopgezet tot Sinterklaas. De webwinkel wil de druk verlichten op de logistieke organisatie en laat Black Friday aan zich voorbijgaan.
Lees verder

Intracto Group koopt We are you, grootste overname
Intracto Group slaat met de overname van bureaugroep We are You een stevig slag. Door de technisch georiënteerde overname groeit het personeelsbestand met een kwart tot 1.325 in Nederland en België.
Lees verder