maandag 2 november 2020

Papier en toch digitaal

Papier en toch digitaal
Gewoon op papier kunnen schrijven en de tekst toch digitaal omzetten. Dat kan met de RoWrite 2 smart writing notebook van Royole. Zoals de naam al aangeeft betreft het een nieuwe versie.
Lees verder

1,5 miljoen euro voor beautyplatform We Are Eves
Het onafhankelijke beautyplatform We Are Eves haalt 1,5 miljoen euro op bij venture capital-bedrijf Tablomonto en het Amerikaanse HearstLab.
Lees verder

E-Commerce Live! 'Live commerce hier beter faciliteren'
Live commerce, het met enkele klikken producten kopen die retailers en influencers in live video's aanprijzen, is een fenomeen in China, maar moet hier nog van de grond komen. "Er moeten partijen komen die dit beter gaan faciliteren," zegt Ed Sander, medeoprichter van kennisplatform China Talk, op E-Commerce Live!
Lees verder

Lasten onder dwangsom voor Electronic Arts wegens schatkistjes
De Kansspelautoriteit (Ksa) heeft Electronic Arts lasten onder dwangsom opgelegd met een maximum van 5 miljoen euro vanwege het overtreden van de Wet op de kansspelen met 'Packs' in het spel Fifa.
Lees verder

Digitale bureaus Synetic en Henry Handsome bundelen krachten
Digitaal bureau Synetic en ddesign agency Henry Handsome bundelen hun krachten. 'Samen vormen we een onverslaanbare combinatie die vanuit de business doelstellingen van de klant, mooie dingen ontwerpt én bouwt'.
Lees verder

E-Commerce Live!: 'Marketplaces doet je er niet even bij'
Smartwares Group is sinds anderhalf jaar actief op marketplaces om direct aan de eindconsumenten te verkopen. De eerste fase leert dat het een serieuze investering van mensen en middelen vergt, maar ook dat totaal nieuwe markten open gaan.
Lees verder

Windows 10 krijgt grondige onderhoudsbeurt
Windows 10 krijgt volgend jaar naar verluidt een grondige onderhoudsbeurt, waarbij ook de gebruikersinterface significant wordt vernieuwd.
Lees verder

Dr. Oetker koopt online drankbezorger voor 1 miljard
De fabrikant van levensmiddelen Dr. Oetker koopt in Duitsland Flaschenpost.de voor een miljard euro. Met de aankoop van de drankenwinkle krijgt het concern een eigen b2c-verkoopkanaal in handen.
Lees verder

Netflix verhoogt prijzen voor standaard- en premiumabonnementen in de VS
Netflix gaat de tarieven voor zijn maandelijkse abonnementen in de VS verhogen. Dat is voor het eerst sinds twee jaar.
Lees verder