vrijdag 13 november 2020

Nieuw online identiteitsbewijs voor Amsterdammers

Nieuw online identiteitsbewijs voor Amsterdammers
Amsterdam komt met een nieuw online identiteitsbewijs. Met deze app kunnen Amsterdammers zaken regelen met de gemeente.
Lees verder

Bloomberg: gesprekken tussen EQT en KPN lijken serieus
Bloomberg houdt vol dat de Zweedse investeerder EQT KPN heeft benaderd voor een overname. Het gerucht resulteert in een flink hogere koers van het Nederlandse telecombedrijf. Beide partijen weigeren commentaar.
Lees verder

Apple geeft macOS Big Sur vrij
Apple heeft vanavond macOS Big Sur vrijgegeven voor Macs. De systeemsoftware is sterk geïnspireerd door iOS en ondersteunt voor het eerst Macs die zijn gebaseerd op Apple Silicon.
Lees verder

Amazon breidt garagebezorgdienst uit
Amazon breidt zijn bezorgdienst Key by Amazon uit naar 4000 Amerikaanse steden. Wanneer consumenten niet in staat zijn om de pakketjes zelf in ontvangst te nemen, kunnen ze in de garage worden neergezet.
Lees verder

'Houd data Europese burgers weg van Amerikaanse servers'
Alle nationale privacytoezichthouders van de Europese Unie raden bedrijven aan om data van EU-burgers uit Amerikaanse handen te houden als ze niet compleet zeker zijn van de dataveiligheid. Het is verstandig dat dataverwerkende instanties alternatieven gaan zoeken voor Amerikaanse leveranciers.
Lees verder

Rotterdam start campagne voor lokaal en online winkelen
De gemeente Rotterdam start een publiekscampagne om Rotterdammers op te roepen lokaal en online te winkelen. Veel lokale ondernemers zien vanwege de coronamaatregelen hun klandizie sterk teruglopen en bieden talloze online mogelijkheden aan om hun waar te verkopen.
Lees verder

Apples M1: sneller en zuiniger, maar ook nadelen
Nu het stof van de presentatie van Apple Silicon M1 is opgetrokken, worden ook de nadelen van de nieuwe MacBooks en de MacMini duidelijk.
Lees verder

Terug van weggeweest: Emerce Updates
Emerce pakt de draad van zijn Updates na een jaar weer op, en we beginnen half december met de update Marketplaces for Brands. De verzameling virtuele presentaties biedt een goed overzicht van de huidige markt.
Lees verder

DP Creative wordt onderdeel van H1 Webdevelopment
Het Rotterdamse design- en webdevelopmentbureau DP Creative is per 1 november 2020 overgenomen door H1 Group uit de havenstad.
Lees verder