maandag 30 november 2020

Milieu-investeringsaftrek bestaat 20 jaar

Milieu-investeringsaftrek bestaat 20 jaar

De Milieu-investeringsaftrek (MIA) bestaat 20 jaar. In deze periode is er voor meer dan € 37 miljard geïnvesteerd in milieuvriendelijke technieken.

Lees verder

Zonnepanelen voor gezondheidscentra in Senegal: betrouwbare energie in armste regio's

In de armste regio's van Senegal is een tekort aan betrouwbare elektriciteitsvoorzieningen.

Lees verder

Webinar Zakendoen in Colombia en Mexico, na corona

Latijns-Amerika is van het slot. Na een maandenlange corona-lockdown gaan de economieën in Latijns-Amerika langzaam weer open. Bent u benieuwd naar de kansen die dat biedt voor uw bedrijf? Meld u dan aan voor het webinar 'Economic outlook Colombia and Mexico' op 16 december.

Dit is het laatste webinar in een reeks van 3 over nieuwe handels- en investeringskansen voor Nederlandse bedrijven in Latijns-Amerika. Uitgangspunt vormen de recente economische vooruitzichten die de regeringen in de regio hebben opgesteld.

Lees verder

"Ons schoolgebouw is straks circulair gerenoveerd"

Basisschool De Wijde Wereld in Haarlem heeft een ontwerp gemaakt voor een circulaire renovatie. Door te kiezen voor renoveren, behoudt het schoolgebouw z'n goede eigenschappen en worden de slechte delen gesloopt. De nieuwe gevel wordt opgebouwd met een hernieuwbaar Fins verlijmd houtsysteem. Door de eigenschappen van de nieuwe gevel is het gebouw straks volledig aardgasloos.

Lees verder

Talkshow De Groene Stad: Natuurinclusief Bouwen en Omgevingsvisie

Houden we vandaag de dag bij de inrichting van onze steden en dorpen al rekening met meer ruimte voor natuur? Hoe kunnen overheden en 'groene' en 'grijze' sector samen stappen zetten om het collectieve bewustzijn te veranderen? Volg onze talkshow om meer te horen over deze onderwerpen.

Lees verder