Doorgaan naar hoofdcontent

"Met een groep bedrijven en universiteiten kan je veel meer bereiken dan alleen"

"Met een groep bedrijven en universiteiten kan je veel meer bereiken dan alleen"

FoodTechAfrica zorgt voor verse en betaalbare vis voor de bevolking in Kenia. Het publiek-private partnerschap zette daarvoor een complete waardeketen op. Van visproductie en -verwerking, tot onderzoek en opleiding. Dit zorgt voor voedselzekerheid en werkgelegenheid in Kenia. Menno Morenc, projectmanager van adviesbureau Larive International, vertelt hoe ze het project hebben aangepakt.

Lees verder

"Kwalitatief sturen op woningbouw met hulp van Expertteam Woningbouw"

Voor het plannen van woningbouw maakt de provincie Overijssel woonafspraken met gemeenten. Maar houden deze afspraken rekening met de veranderende woningmarkt?

Lees verder

Nog 3 ondernemers aan de slag met circulaire innovaties in snelgroeiende steden in Afrika

3 ondernemers gaan hun innovaties die bijdragen aan een circulaire economie in Afrika verder uitwerken. Zij doen dit in samenwerking met partijen in Ghana, Nigeria en Senegal.

Lees verder

Save the date: Business Week Central and Eastern Europe

Weet u welke kansen in Centraal en Oost-Europa liggen voor uw bedrijf? Bent u een ervaren exporteur en heeft u interesse om nieuwe, zeer kansrijke markten te betreden? Reserveer dan nu plek in uw agenda voor de online Business Week Central and Eastern Europe.

Lees verder

Elektrische auto's net zo veilig als auto's op brandstof

Elektrische auto's brengen geen hoger veiligheidsrisico met zich mee dan conventionele brandstof auto's. Dit is de belangrijkste conclusie uit recent onderzoek dat in opdracht van RVO is uitgevoerd.

Lees verder