dinsdag 24 november 2020

KPN pompt 3,5 miljard euro in glasvezel

KPN pompt 3,5 miljard euro in glasvezel
KPN investeert de komende drie jaar in totaal ongeveer 3,5 miljard euro in de aanleg van glasvezel. Tot eind 2025 verdubbelt KPN het aantal huishoudens met glasvezel, zo maakt het telecombedrijf dinsdag bekend bij de presentatie van de strategie update Accelerate to Grow.
Lees verder

Supermarktapp Crisp neemt nieuw dc in gebruik
Crisp, de supermarktapp voor 'knettervers eten', verhuist deze week naar een nieuw distributiecentrum in Amsterdam.
Lees verder

DPG Media zet Mobile Vikings in de etalage
DPG Media staat op het punt zijn Belgische telecomdochters Mobile Vikings en JIM Mobile te verkopen. Proximus, Telenet en Orange Belgium zouden interesse hebben.
Lees verder

ACM maant webwinkels tot beter informeren over levertijden
Consumenten klagen veel bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) over online aankopen die niet of te laat geleverd worden, die niet of laat worden terugbetaald en de slechte bereikbaarheid van webwinkels. De toezichthouder maant webwinkels hun zaken beter te regelen.
Lees verder

Snapchat kopieert TikTok met Spotlight
Snapchat voelt steeds meer de concurrentie van TikTok, maar doet nu wat rivalen met Snapchat deden: kopiëren. Snap heeft Snapchat Spotlight aangekondigd, een verzameling meest vermakelijke Snaps van de Snapchat-gemeenschap allemaal op één plek.
Lees verder

Zalando in zee met AWS als cloudprovider
Zalando migreert een aanzienlijk deel van zijn IT-architectuur naar de AWS-cloud van Amazon. De kledingwinkel wil een datagedreven organisatie worden en het aantal retouren terugbrengen met betere kledingadviezen.
Lees verder

N26 lanceert premium bankrekening onder 5 euro per maand
De mobiele bank N26 kondigt lancering aan van haar nieuwste premium-abonnement: N26 Smart.
Lees verder

Slimme voorleesdienst BBC zal langzaam uitrollen
De Engelse omroep BBC ontwikkelt technologie die nieuwsverhalen op natuurlijke wijze zal voorlezen, soms zelfs met relevant achtergrondgeluid. De techniek zal pas als laatste bij nieuws en sport landen.
Lees verder

Opnieuw uitbreiding Google datacenter Saint-Ghislain
Google breidt zijn datacenter in het Belgische Saint-Ghislain naar verluidt opnieuw uit. In 2022 moet het vijfde complex in gebruik worden genomen.
Lees verder