dinsdag 17 november 2020

Kennissessie: Woningbouwopgave, wat kan RVO betekenen voor gemeenten en provincies

Kennissessie: Woningbouwopgave, wat kan RVO betekenen voor gemeenten en provincies

Volg op 3 december de online kennissessie 'Wat kan RVO betekenen voor gemeenten en provincies bij een meer integrale aanpak van de woningbouwopgave'. We bieden tijdens deze sessie inspiratie en handvatten.

RVO deed ervaring op tijdens de impulskamers die zij organiseerde voor de Regeling Woningbouwimpuls. Uit de conceptaanvragen voor de regeling bleek dat mogelijke kansen onbenut bleven, om andere gemeentelijke opgaven direct mee te nemen bij het ontwerp van een nieuwe woonomgeving.

Lees verder

Bewoners worden enthousiast voor woningverduurzaming aan de keukentafel

Hoe krijg je bewoners enthousiast voor het verduurzamen van hun huizen?

Lees verder

Infodag EU Open for Business - Nederland

Bent u mkb'er en wilt u weten hoe u toegang krijgt tot financiering in het kader van het economisch herstel na de coronapandemie? Wilt u nieuwe zakenpartners vinden en meegroeien met de toekomst? Ontdek het op 19 november, tijdens de EU Open for Business informatiedag. De dag is gericht op het mkb en organisaties die het mkb ondersteunen.

Lees verder

Online Kristal event: 20 jaar MVO in Nederland

Welke stappen heeft het Nederlandse bedrijfsleven de afgelopen 20 jaar gezet op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

Lees verder

"MRA-E helpt om proces laadinfrastructuur te versnellen"

Vanaf 2030 zijn alle nieuwe auto's elektrisch: dat is één van de afspraken uit het Klimaatakkoord. MRA-Elektrisch (MRA-E) en gemeente Almere werken samen om te voldoen aan de groeiende behoefte aan laadpalen. En dat is een succes. Dankzij de afspraken tussen beide partijen verlopen werkprocessen efficiënter.

Lees verder