woensdag 18 november 2020

Kassenbouwer durft de stap te zetten naar China, ondanks corona

Kassenbouwer durft de stap te zetten naar China, ondanks corona

Het Westlandse kassenbouwbedrijf KUBO levert complete kasprojecten aan tuinders en investeerders over de hele wereld. Met hulp van de Netherlands Business Support Office (NBSO) maakte het bedrijf de stap om uit te breiden naar China. Ondanks de coronapandemie.

"De visie, missie en strategie van een bedrijf moet je niet laten afhangen van incidenten. Blijf vooruitgaan en toon lef."

Lees verder

Wijzigingen voor aanvragen invoercertificaten rijst 2021

Nieuwsbericht 20.079 – Vanaf 1 januari 2021 wijzigt het beheer van de tariefcontingenten voor agrarische producten met certificaten. Dat geldt ook voor de rijstsector.

Lees verder

Social Enterprise NL wint de Europese finale EEPA

Social Enterprise NL heeft bij de European Enterprise Promotion Awards (EEPA) 2020 de finale gewonnen in de categorie 'Verantwoord en inclusief ondernemerschap'.

Lees verder

Rondvaartbedrijf schakelt door corona van grootschalig naar kleinschalig

Rondvaartbedrijf Willemsvaart organiseert rondvaarten door Den Haag en richting het strand van Scheveningen. De coronapandemie kwam als donderslag bij heldere hemel, maar eigenaar Chris Schram heeft zich goed kunnen aanpassen.

Schram heeft een lastig jaar achter de rug, vertelt hij: "Door de coronamaatregelen vielen bijna alle grote evenementen bij ons weg, net als verjaardagen, bedrijfsuitjes en huwelijksfeesten. Omdat klanten zulke boekingen vaak vroeg van tevoren doen, moesten we dat allemaal terugbetalen."

Lees verder

Webinar en matchmaking over digitale economie in België

Wilt u meer weten over uw kansen in België op techgebied? Neem dan op 30 november en op 1 december deel aan de 'Deep dive in het Belgische techlandschap'. Er is bijzondere aandacht voor artificiële intelligentie.

Lees verder