vrijdag 27 november 2020

ISDE-webinar

ISDE-webinar

Wilt u meer weten over de wijzigingen in de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) per januari 2021? Volg dan ons ISDE-webinar op 15 december 2020.

De webinar vindt plaats van 11:00 tot 12:30 uur. Met deze online sessie richten we ons vooral op brancheverenigingen van leveranciers, installateurs, bouwbedrijven en bouwinstallatiebedrijven, gemeenten, energieloketten, intermediairs en warmtebedrijven.

Lees verder

Containerbedrijf moderniseert dankzij handelsmissie naar India

Kristel Groenenboom is directeur en eigenaar van familiebedrijf Container Service Groenenboom in Oosterhout. Ze maakt zich sterk voor meer vrouwelijke ondernemers in het zakenleven, ook internationaal. "Als je de kans krijgt om op handelsmissie te gaan, moet je die altijd pakken."

Lees verder

13 nieuwe MKB-Deals voor regionale steun van start

De tweede lichting van MKB-Deals startte op donderdag 26 november. Staatssecretaris Mona Keijzer en bestuurders uit de regio's ondertekenden 13 MKB-Deals die samen € 4,5 miljoen krijgen.

Lees verder

Praat mee over financiering onderzoeksprogramma glastuinbouwsector

De brancheorganisaties in de glastuinbouwsector willen dat elke ondernemer in hun sector meebetaalt aan het onderzoeksprogramma. Wat vindt u hiervan? U kunt tot en met 4 december uw reactie geven.

Lees verder

Coronaregels in Duitsland verlengd: alleen noodzakelijke reizen

In verband met de hoge aantallen coronabesmettingen heeft de Duitse regering besloten de strenge coronaregels van 2 november voorlopig in stand te houden.

Lees verder