vrijdag 27 november 2020

Gameplatform Roblox naar de beurs

Gameplatform Roblox naar de beurs
Roblox, een platform voor user generated games voor kinderen, heeft de papieren ingediend voor een Amerikaanse beursgang. De IPO volgt kort op die van Unity, waarvan de koers flink is gestegen.
Lees verder

Mirage Retail koopt elektronicaketen BCC
BCC is weer in Nederlandse handen nu het Franse Fnac Darty alle aandelen voor een symbolisch bedrag heeft verkocht aan Mirage Retail Group.
Lees verder

Telecompaper congres: Tv en vast internet geen grote noodzaak meer
Consumenten bundelen nog steeds graag telecomproducten, maar de voorkeuren verschuiven wel. Dat blijkt uit onderzoek dat Telecompaper tijdens zijn jaarlijkse (virtuele) congres heeft toegelicht.
Lees verder

Technische Unie opent Inspiratiecentrum Smart Industry
In Eindhoven opent Technische Unie volgend jaar een 450 vierkante meter groot inspiratiecentrum over slimme industrie.
Lees verder

KPN begint 5G Field lab voor de zorg
KPN begint een zesde 5G Field Lab gericht op de zorg. Dat maakte Jacob Groote van KPN zojuist bekend op het jaarcongres van Telecompaper.
Lees verder

Telenet stopt in januari met gamingwebsite
De Belgische kabelaar Telenet zet vanaf 31 januari 2021 alle activiteiten van 9lives stop. De gamingwebsite 9lives.be, het bijhorende forum en de sociale mediakanalen zullen vanaf dan niet langer actief zijn.
Lees verder

Telecom Insights: 'Leg één Nederlands 5G-netwerk aan'
Nederland zou moeten streven naar één Nederlands 5G-netwerk. Dat betoogde Jan-Piet Nelissen, partner bij Deloitte, vandaag op Telecom Insights, dat virtueel vanuit de oude gevangenis van Utrecht kwam.
Lees verder

Bitcoin houdt winst niet vast
Met een waarde van 19.300 dollar voor de Bitcoin leken de tijden van weleer eerder deze week teruggekeerd, maar in 24 uur leverde de Bitcoin donderdag 3000 dollar in, een waarschuwing dat de munt nog even volatiel is als drie jaar geleden.
Lees verder

'Shoppende bots groeiend probleem e-commerce'
Sniper bots of shopping bots kapen steeds vaker de exclusieve en slecht verkrijgbare items weg van voor de neuzen van gewone kopers. De boteigenaren verkopen hun buiten tegen forse winsten op handelssites.
Lees verder