Doorgaan naar hoofdcontent

FNV: sla Black Friday over

FNV: sla Black Friday over
FNV roept de detailhandel op om op 27 november Black Friday in zijn geheel over te slaan. Bestuurders Danielle Wiek, Onur Erdem en Linda Vermeulen doen met een ingezonden brief een beroep op het gezond verstand van de werkgevers 'om de volksgezondheid niet ook in de uitverkoop te zetten.' De vakbond doelt in eerste instantie op de fysieke retail aangezien in de week rondom Black Friday een veelvoud van het normale aantal consumenten naar de winkels komt. Toch lijkt FNV ook de online verkoop te willen inperken vanwege de drukte in de distributiecentra. Er geldt een verplichte 1,5 meter-regel en er is sprake van een gedeeltelijke lockdown. Black Friday is daarmee onverenigbaar, vindt FNV. 'In heel veel winkels en distributiecentra is zeker ten tijde van zulke drukte het volgen van de coronamaatregelen onmogelijk. Dit gaat absoluut zeer ongewenste situaties opleveren.'
Lees verder

Mogelijk rechtszaak tegen ING vanwege spoofing
De Stichting GIBO beraadt zich met advocaat Marius Hupkes op verdere juridische stappen tegen ING Bank nu die weigert om gedupeerde slachtoffers van spoofingfraude te vergoeden.
Lees verder

Slimme beamers in 4K en Full HD met Android TV
BenQ introduceert drie nieuwe projectoren met Android TV voor wat het noemt slimme thuisblijvers: de W2700i, TK850i en de TH685i spelprojector.
Lees verder

Schiphol, ABN en Koninklijke Wandel Bond op Emerce Conversion
Hoe speel je de winnende zet in conversie? Emerce Conversion, op 2 december geheel virtueel, biedt je de nieuwste inzichten, treffende tactieken, voorbeeldige cases, grootste mislukkingen en duidelijke how-to's voor maximaal resultaat in Conversion Rate Optimalization. Je hoort het van zeker 25 topsprekers, beslissers en pro's in CRO, UX, content en e-commerce.
Lees verder

Mobiele bank N26 heeft 200.000 klanten in Nederland
De mobiele bank N26 bedient nu 200.000 klanten in Nederland. Sinds de Nederlandse lancering in december 2016 is de bank naar eigen zeggen 'exponentieel gegroeid'.
Lees verder

Duitse onlinebank Vivid Money haalt 15 miljoen euro op
De Duitse fintech Vivid Money heeft 15 miljoen euro opgehaald bij Ribbit Capital en anderen tegen een waarde van 100 miljoen.
Lees verder

Google laat rechtszaak Amerikaanse overheid doorgaan
Google gaat zich niet verzetten tegen de rechtszaak die de Amerikaanse regering tegen het internetbedrijf heeft aangespannen. Wel zal Google zich in de federale rechtbank verdedigen.
Lees verder

Trump krijgt na 20 januari geen speciale behandeling meer bij Twitter
De Amerikaanse president Donald Trump krijgt na 20 januari, wanneer zijn termijn eindigt, geen speciale behandeling meer bij Twitter. Het sociale platform verwijdert dan berichten die in strijd zijn met de regels.
Lees verder

Kwartaalomzet moeder MediaMonks naar 95 miljoen euro (+53%)
S4 Capital boekt weer een sterk kwartaal met een omzetgroei van 53 procent. De beoogde verdubbeling in drie jaar wordt gerealiseerd en het plan is om dat tot 2024 nog eens te doen. Investeerders geven het vertrouwen.
Lees verder