maandag 23 november 2020

Ekoplaza gaat in België aan huis leveren

Ekoplaza gaat in België aan huis leveren
De biologische winkelketen Ekoplaza, die vanaf volgend jaar naar België komt, zal ook boodschappen aan huis leveren. Dat zegt Erik Does, de Nederlandse topman van het bedrijf, in een interview met Gondola Magazine.
Lees verder

Microsoft voegt shoppingtools toe aan Edge
Net op tijd voor de feestdagen heeft Microsoft in de nieuwste versie van zijn browser Chromium Edge, met als versienummer […]
Lees verder

Media Miele naar dentsu
Miele Nederland vertrouwt per 1 januari 2021 dentsu al haar online en offline media-activiteiten in Nederland toe.
Lees verder

Spotify: 40% meer luisteren via connected devices
Sinds de uitbraak van het coronavirus is het luisteren naar connected devices met bijna de helft toegenomen. Men gebruikt thuis vaker smartspeakers en apps via bijvoorbeeld tv.
Lees verder

Tweakers: Black Friday vanochtend begonnen
Cijfers van de productvergelijker van Tweakers laten zien dat Black Friday vanochtend rond negen uur is begonnen. Een week vóór de echte Black Friday ligt het klikverkeer naar webwinkels al twee keer hoger dan normaal. Het zijn met name de grootste shops die hun acties live hebben gezet.
Lees verder

Internet Archive redt Flash content
Non profit organisatie Internet Archive gaat Flash animaties en games bewaren voordat Adobe de ondersteuning voor Flash beëindigt.
Lees verder

Infographic: een op drie Nederlanders verwacht dit jaar minder Black Friday-aankopen te doen
Uit onderzoek van Acties.nl onder 1.007 Nederlandse consumenten blijkt dat 36 procent van de ondervraagden dit jaar minder Black Friday-aankopen verwacht te doen dan een jaar geleden. Opvallend genoeg lijken vooral vrouwen zich dit jaar in te houden. Zo verwacht 52 procent van hen minder impulsaankopen te doen dan een jaar geleden en zegt 41 procent volgende week vrijdag überhaupt minder te willen bestellen.
Lees verder

Marco Knitel (Check): 'In grote steden zal de auto verdwijnen'
Vervoersplatform voor elektrische deelscooters Check zet er vaart achter. Na Rotterdam, Amsterdam en Den Haag zet het jonge bedrijf binnenkort ook in Breda een paar honderd snorfietsen neer. "Vooral het zakelijk gebruik neemt toe."
Lees verder

Vacature JD.com wijst op Nederlandse supermarktplannen
JD.com zoekt onder meer een winkelmanager in Amsterdam die minstens vijf jaar ervaring heeft met supermarkten. Uit de tekst van de vacature valt op te maken dat de Chinese gigant plannen heeft voor offline retail in Nederland.
Lees verder