zaterdag 28 november 2020

Cultuurticket.nl lanceert plug-in voor culturele sector

Cultuurticket.nl lanceert plug-in voor culturele sector
Streamingplatform Cultuurticket.nl lanceert zijn nieuwe video-on-demand plug-in. Daarmee kunnen theaters, muzikanten, filmdistributeurs en dansgezelschappen hun voorstellingen of zowel on-demand aanbieden via hun eigen website als via Cultuurticket.nl.
Lees verder

'Geen verkeersinfarct door e-commerce'
Duitse steden slibben niet dicht door de toename van e-commerce. Dat stelt de Duitse Vereniging voor E-Commerce en Postorder (BEVH). Het volume van de zendingen steeg aanzienlijk minder dan de orderverkopen.
Lees verder

Tweakers: 'Black Friday 10% kleiner dan 2019'
De Black Friday van 2020, de dag 27 november, zal qua omzet voor webwinkels iets kleiner uitpakken dan in 2019. Daar staat tegenover dat de koopjesperiode drie dagen langer is en in totaal veel meer omzet oplevert.
Lees verder

EQT legt glas met Proximus naar 1,5 miljoen Vlaamse woningen
Investeerder EQT Infrastructure richt met het Belgische Proximus een joint-venture op om glasvezelinternet te leggen naar 1,5 miljoen woningen en bedrijven in Vlaanderen.
Lees verder

Pinterest test online evenementen
Pinterest test online evenementen. Gebruikers kunnen zich aanmelden voor Zoom-lessen via Pinterest, terwijl videomakers de prikborden van Pinterest kunnen gebruiken om lesmateriaal, notities en andere bronnen te organiseren.
Lees verder

Einde dreigt voor Photokina
Koelnmesse schort 's werelds grootste fotobeurs Photokina tot nader order op. Feitelijk komt het er op neer dat er na zeventig jaar een einde komt aan de tweejaarlijkse beurs voor professionele fotografie.
Lees verder

FNV sluit zich aan bij de actie #MakeAmazonPay
FNV deed vrijdag, op Black Friday, een klemmend beroep op de Nederlandse politiek om zich uit te spreken tegen uitbuiting van Amazonwerknemers.
Lees verder

'Cryptomunt Facebook in januari gelanceerd'
Libra, het cryptogeld van Facebook, wordt mogelijk al in januari gelanceerd. Dat meldt de Financial Times vrijdag. De krant sprak drie personen die bij het project betrokken zijn.
Lees verder

Infographic: Haat-liefde verhouding met de mobiele telefoon
Uit de nieuwste editie van het Whats Happening Mobile onderzoek van Ruigrok NetPanel onder 1195 Nederlanders blijkt dat bijna driekwart van hen de mobiele telefoon heel belangrijk vindt.
Lees verder