dinsdag 10 november 2020

BUX start internationale tv-campagne

BUX start internationale tv-campagne
Beleggingsapp BUX houdt komende periode een tv-campagne in de EU-landen waar het actief is. De commercial is helemaal zelf gemaakt.
Lees verder

IBM lanceert telcocloud
International Business Machines (IBM) lanceert een cloudplatform gericht op telecombedrijven. Dat platform moet deze bedrijven helpen sneller 5G-netwerken te bouwen en kosten te verlagen.
Lees verder

Sovjet Ereveld: bezoekerscentrum met VR-beleving
Er zijn vergevorderde plannen voor een bezoekerscentrum bij het Sovjet Ereveld in Leusden. Daar worden dan, met virtual reality, de verhalen verteld van de 865 oorlogsslachtoffers die aan de Dodeweg begraven liggen.
Lees verder

Tim Berners-Lee brengt privacycontrole terug bij consument
De uitvinder van het web, de Brit Tim Berners-Lee, brengt nieuwe serversoftware uit die de consument weer controle over zijn online identiteit moet geven.
Lees verder

Innovatief vervoersysteem verbindt alle Brainportcampussen rondom Eindhoven
Brabantse overheden, bedrijven en kennisinstellingen willen De Brainportlijn gaan ontwikkelen, een nieuw innovatief vervoersysteem dat alle Brainportcampussen rondom Eindhoven met elkaar, en regionale werklocaties moet gaan verbinden en via Eindhoven Centraal ook met nationale en internationale economische centra.
Lees verder

Meeste sint- en kerstinkopen al eind november gedaan
De week tussen Cyber Monday en Sinterklaas wordt de allerdrukste logistieke week voor e-commerce in Nederland van 2020. Het aantal pakketten ligt vermoedelijk 83 procent hoger dan een normale week in 2019.
Lees verder

Pakketbezorger DHL stelt verwachtingen voor 2020 naar boven bij
Pakketbezorger DHL zag zijn omzet in het derde kwartaal met 4,4 procent toenemen naar 16,2 miljard euro. Met dank aan de sterke groei van e-commerce, waarvan alle pakketbezorgers profiteren. De operationele winst klom naar 1,4 miljard.
Lees verder

Snoeiharde beleid China blijft mogelijk ook onder Biden
De Verenigde Staten moeten zich keihard opstellen ten aanzien van China, schreef Joe Biden eerder dit jaar in een artikel in Foreign Affairs. Hoewel hij het beleid met betrekking tot China nog niet uit de doeken heeft gedaan, wordt er rekening mee gehouden dat de aanstaande president een aantal thema's uit het Trump-tijdperk zal omarmen. En dat is slecht nieuws voor de Amerikaanse techindustrie.
Lees verder

New Skool Media neemt belang in Findyourbike
Uitgeverij New Skool Media (NSM) heeft een belang verworven in Findyourbike, een online marktplaats voor nieuwe en gebruikte racefietsen, mountainbikes en e-bikes.
Lees verder