dinsdag 17 november 2020

Bunq brengt Google Pay uit in Nederland

Bunq brengt Google Pay uit in Nederland
Bunq is de eerste bank in Nederland die Google Pay ondersteunt, een primeur die het ook al met Apple Pay kon claimen.
Lees verder

1,8 miljoen euro voor Amsterdamse koffiestart-up Doel
Met additionele financiering van 1,8 miljoen euro wil koffiebedrijf Wakuli binnen een jaar haar 10.000 koffie-abonnementen vervijfvoudigen en nog eens zo'n 1.000 koffieboeren van een beter inkomen voorzien.
Lees verder

Yellow Communications verder als Clarity
PR- en communicatiebureau Yellow Communications, vooral gespecialiseerd in de promotie van IT-gerelateerde bedrijven, gaat verder als Clarity. In september maakten beide bureaus de overname al bekend.
Lees verder

Aantal klanten JD.com klimt langzaam naar half miljard
JD.com, de belangrijkste concurrent van Alibaba op de Chinese markt, heeft in het derde kwartaal 29,2 procent meer omzet geboekt, […]
Lees verder

KPN verbindt zich aan EA SPORTS FIFA 21-competitie
KPN verbindt zich voor twee jaar aan de officiƫle EA SPORTS FIFA 21-competitie van de Eredivisie en DreamHack Sports Games met een optie voor een derde jaar.
Lees verder

Privacy-activist Max Schrems dient aanklachten in tegen Apple
De bekende privacyactivist Max Schrems heeft maandag klachten ingediend bij Duitse en Spaanse autoriteiten naar aanleiding van een online trackingtool van Apple. Schrems claimt dat Apple de Europese wetgeving heeft overtreden door gegevens van gebruikers op te slaan
Lees verder

Belangrijk deel van malware voor Android komt binnen via Play Store
De meeste malware en andere ongewenste applicaties voor Android worden nog altijd verspreid via de Google Play Store, stelt de NortonLifelock Research Group en het Spaanse IMDEA Software Institute.
Lees verder

Forse groei Chromebooks
Chromebooks vinden gretig aftrek. In het derde kwartaal van 2020 hebben fabrikanten in totaal 9,4 miljoen Chromebooks verscheept, een toename van 122 procent ten opzichte van de dezelfde periode vorig jaar.
Lees verder

Baidu ziet advertentiemarkt aantrekken
De Chinese zoekreus Baidu ziet de advertentiemarkt weer aantrekken, resulterend in een iets hogere omzet van 4,1 miljard dollar en […]
Lees verder