maandag 16 november 2020

Born05 Group verandert naam in Ace

Born05 Group verandert naam in Ace
Born05 Group gaat vanaf vandaag verder onder de naam Ace. Onder de paraplu van die naam bouwt directeur Rogier IJzermans aan een collectief digitaal georiƫnteerde bureaus.
Lees verder

FNV-rapport over maaltijdbezorgers: te laag inkomen, opgejaagd en geen zekerheid
De positie van de maaltijdbezorgers wordt steeds slechter. De onzekerheid over werk en inkomen is de afgelopen anderhalf jaar verder […]
Lees verder

Nintendo Game & Watch terug van weggeweest
Terug van heel lang (wel veertig jaar) weggeweest: de legendarische Game & Watch met Super Mario Bros.
Lees verder

Payconiq lanceert bluetooth-betalingen
Payconiq, de aanbieder van QR-betalingen tussen consumenten en bedrijven, lanceert Pay Near Me. Hiermee kunnen gebruikers via bluetooth vrienden of andere Payconiq-gebruikers in de buurt betalen. Dit kan volledig contactloos met elke smartphone.
Lees verder

Kansspelautoriteit gaat illegale diploterijen bij Facebook aanpakken
De Kansspelautoriteit (Ksa) gaat illegale diploterijen bij Facebook aanpakken. De organisatoren worden door de Ksa aangeschreven, maar Facebook kan zijn op verzoek van de toezichthouder ook verwijderen.
Lees verder

'Uber wil dochter voor autonome voertuigen afstoten'
De Uber divisie voor autonome voertuigen wordt mogelijk verkocht aan Aurora Innovation, een club veteranen van Google, Tesla en Uber. Het Uber-onderdeel, dat met ruim 1 miljard dollar is gefinancierd door Toyota, DENSO en SoftBank, is op papier 7,2 miljard dollar waard.
Lees verder

Politie zet vaker drones in
De politie zet in 2020 naar eigen zeggen forse stappen in het professioneel vliegen met drones voor politietaken. Het werk […]
Lees verder

Aanvullende beveiligingsmaatregelen voor aanbieders mobiele netwerken
Het kabinet heeft aanvullende beveiligingsmaatregelen gepubliceerd die moeten gaan gelden voor aanbieders van Nederlandse mobiele telecomnetwerken. Daarmee wordt de weerbaarheid van deze netwerken verhoogd tegen actuele dreigingen als spionage of misbruik.
Lees verder

Nieuwe campagne T-Mobile zet 5G centraal
T-Mobile begint een nieuwe reclamecampagne en zet daarin onbeperkt datagebruik via 5G centraal. De provider claimt dat negentig procent van de bevolking via 5G kan internetten, mits men over een geschikt toestel beschikt.
Lees verder