Doorgaan naar hoofdcontent

ABN: December wordt drukste maand ooit voor webwinkels en pakketbezorgers

ABN: December wordt drukste maand ooit voor webwinkels en pakketbezorgers
De coronacrisis zal in december tot recorddrukte leiden bij webwinkels en pakketbezorgers. Zo is de verwachting dat consumenten vanaf half november tot eind dit jaar 75 procent meer online besteden in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit transactiedata van ABN AMRO.
Lees verder

Toestellen realme naar Nederland
Zo langzamerhand is elke Chinese smartphonefabrikant van betekenis in Nederland neergestreken en dat geld ook voor realme. De realme-smartphones zijn in combinatie met abonnementen exclusief verkrijgbaar via Belsimpel.
Lees verder

The(Any)Thing opent on-demand privébioscopen
The(Any)Thing wil binnen vijf jaar 500 mini-bioscopen uitrollen in Europa waar consumenten via een app een film kunnen boeken en deze kunnen bekijken in een privébioscoop. Dat meldt Entertainment Business.
Lees verder

Consument wantrouwend tegen financiële diensten Bigtechs
Een kwart van de Nederlanders heeft het afgelopen jaar toestemming gegeven voor het gebruik van hun betaalgegevens in ruil voor de levering van nieuwe diensten op basis van deze data, zo blijkt uit een enquête van DNB onder het Nederlandse publiek. Vooral Bigtechs worden gewantrouwd.
Lees verder

'Webwinkels investeren in versnellen CRO-testen'
Webwinkels investeren sinds de uitbraak van het coronavirus meer in het optimaliseren van de conversieratio's op hun site. Anders gezegd: in het wegnemen van drempels in het aankoopproces.
Lees verder

Antivaxxers kaapten posteractie artsenfederatie
Antivaxxers en aanhangers van QAnon complotten hebben de posteractie #ditismijnzorg van de artsenfederatie flink ontregeld. Een dag voordat die begon is de bijbehorende hashtag door complotdenkers en coronasceptici gekaapt, zo blijkt uit een reconstructie van Pointer (KRO-NCRV).
Lees verder

Amazon laat EU-MKB merkrechten vastleggen en beschermen
Amazon begint een juridische bemiddelingsdienst voor kleine en middelgrote ondernemers om hen te helpen hun merkrecht te beschermen. Ook Nederlandse bedrijven kunnen zich melden bij de dienst die hen in contact brengt met specialistische juristen.
Lees verder

Engeland krijgt toezichthouder Digitale Markten
De Engelse overheid richt een nieuwe afdeling op onder de Competition and Markets Authority (onze ACM) die toezicht gaat houden op online platformen als Facebook en Google. De Digital Markets Unit moet ervoor zorgen dat dominante partijen niet te veel marktmacht krijgen en concurrentie om zeep helpen.
Lees verder

DPD opent distributiecentrum in Maastricht
DPD opent op bedrijventerrein Beatrixhaven in Maastricht een nieuw distributiecentrum. De locatie beschikt over een totale vloeroppervlak van 6.750 m2 en een sorteermachine van ruim 250 meter lang.
Lees verder