Doorgaan naar hoofdcontent

Winston en Renate Gerschtanowitz stappen in designmarktplaats Whoppah

Winston en Renate Gerschtanowitz stappen in designmarktplaats Whoppah
Winston en Renate Gerschtanowitz zijn partner en aandeelhouder geworden van Whoppah, de marktplaats voor tweedehands design en kunst.
Lees verder

Europese smartphone lifecycle management specialist Recommerce start activiteiten in Nederland
Recommerce Group start een Nederlandse entiteit. Ab Seghrouchni is per 1 oktober 2020 aangesteld als country manager. De Nederlandse dochter start met het opzetten van samenwerkingen met retailers, resellers en operators op het gebied van duurzame terugkoop en verkoop van tweedehands smartphones.
Lees verder

Tableau en Einstein Analytics fuseren
Tableau Software gaat Einstein Analytics van Salesforce integreren in zijn software. De teams die aan de software werken worden zelfs samengevoegd. Einstein Analytics zal dan ook verdergaan onder de naam Tableau CRM.
Lees verder

Netflix en Disney Plus blijven groeien in Nederland
De komende zes maanden verwacht 6 procent van de Nederlandse huishoudens zonder Netflix alsnog - of opnieuw - een abonnement te nemen op de videodienst. Dat blijkt uit het Video behaviour of Dutch consumers-rapport van Telecompaper over het tweede kwartaal van 2020.
Lees verder

Carrefour lanceert nieuwe app voor Belgische markt
Carrefour heeft voor de Belgische markt een nieuwe versie van de Carrefour-app aangekondigd met een nieuw inlog- en aanmeldingssysteem. De essentiƫle functies blijven behouden.
Lees verder

Belgische MediaMarkt lanceert live shoppingsessies
MediaMarkt introduceert live shopping op de Belgische markt. Vanaf 10 oktober vinden elke zaterdagvoormiddag interactieve sessies, waarbij klanten telkens tien producten in een ander thema kunnen ontdekken. De sessies, weet Retaildetail, gaan van start met de tien favoriete smartphones van MediaMarkt.
Lees verder

Nieuw CMS voor storytelling merken op Zalando
Zalando brengt een nieuwe dienst uit waarmee partnerverkopers marketing kunnen bedrijven in de schappen van de kledingwinkel.
Lees verder

Antitrustzaak in India rond Android TV
Er dreigt een antitrustzaak in India tegen Google, maar de aanleiding is bijzonder: het marktmonopolie op het gebied van slimme televisies.
Lees verder

Kwart Amerikanen gebruikt YouTube als nieuwsbron
Uit een studie van de Pew Research Center blijkt dat 26 procent van de Amerikaanse volwassenen voor nieuws op YouTube afstemt. Onderzoekers ondervroegen 12.638 Amerikanen.
Lees verder