woensdag 21 oktober 2020

Virtuele handelsmissie Olympische Spelen Parijs 2024 met minister Kaag

Virtuele handelsmissie Olympische Spelen Parijs 2024 met minister Kaag

Heeft u innovatieve oplossingen voor de duurzame en digitale stad, of bent u actief in de sportinfrastructuur? Wilt u deze expertise inzetten voor de ontwikkeling van de Olympische Spelen in Parijs in 2024? Neem dan deel aan de digitale handelsmissie op 9 en 10 december met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Lees verder

Vaststellen tegemoetkomingen agrarische sector kan langer

De vaststellingsperiode voor de Tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw en de Tegemoetkoming fritesaardappeltelers is verlengd. Vaststellen kan tot en met 30 november 2020.

Lees verder

Sino-Dutch Business Forum over waterstof

Waterstof staat niet alleen in Nederland volop in de belangstelling, maar ook in China. Wilt u op dit gebied uw mogelijkheden verkennen voor de Chinese markt? Neem dan op 29 oktober deel aan het Sino-Dutch H2 Forum.

Op dit moment zijn er veel waterstof-initiatieven in de markt. Brandstofcellen nemen hier een belangrijke plaats in. Om de bestaande initiatieven te kunnen verbeteren, zijn innovatie en internationale samenwerking nodig.

Lees verder

"Maleisië is een hele goede gateway in Azië"

Silverstreet is een connectivity provider, gespecialiseerd in sms, chatbots en two-factor-authentication-oplossingen. Bijvoorbeeld het bevestigen van een transactie of wachtwoord via sms-berichten. Silverstreet is in 2000 in Nederland begonnen en sinds 2005 in Maleisië gevestigd. Het bedrijf heeft rond de 35 medewerkers en Remco Koster is Chief Commercial Officer bij Silverstreet.

Lees verder

Oproep minister Kaag en staatssecretaris Keijzer: bereid u voor op Brexit

Minister Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) en staatssecretaris Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) roepen tienduizenden ondernemers in hun brief van 21 oktober op om zich goed vo

Lees verder