Doorgaan naar hoofdcontent

Virtuele handelsmissie 'Energy 2.0' Houston, Texas

Virtuele handelsmissie 'Energy 2.0' Houston, Texas

Bent u actief in de energiesector? En wilt u zakendoen in Houston, Texas? Neem dan van 16 tot en met 18 november deel aan onze virtuele handelsmissie 'Energy 2.0'. Onder andere burgemeester Aboutaleb van Rotterdam sluit aan bij deze missie.

Tijdens de missie slaan Houston, de energiehoofdstad van de wereld, en Nederland, als toegangspoort tot Europa, de handen ineen. Dit om de economische samenwerking tussen de verschillende energiehubs en havens te versterken.

Lees verder

Doe mee met de Week van de Circulaire Economie 2021

Van maandag 1 februari tot en met zaterdag 6 februari organiseert het Versnellingshuis Nederland circulair! de Week van de Circulaire Economie.

Lees verder

Webinar Circulariteit in de bouw & ontmoeting met Letse bedrijven

Benieuwd naar circulariteit in de bouwsector? Wilt u innovatieve Letse partners en leveranciers ontmoeten? Doe dan mee met dit webinar en de daarop volgende matchmakingsessie.

Het evenement begint met een webinar dat kansen in de circulaire bouw bespreekt. Vervolgens krijgt u de kans om in opeenvolgende rondes met mogelijke samenwerkingspartners uit Letland te spreken.

Lees verder

Nieuw platform Verduurzaming Industrie online

De industrie staat voor een grote uitdaging: samen moet er 49% minder CO2-uitstoot ten opzichte van 1990 gerealiseerd worden in 2030. Maar hoe krijgen we dat voor elkaar?

Lees verder

European Entrepreneurship Summit

Bent u een innovatieve ondernemer? En wilt u samenwerken aan technische oplossingen van bijvoorbeeld de gezondheidszorg of slimme steden? Neem dan op 16 oktober deel aan de European Entrepreneurship Summit (EES) 'Innovating Europe out of the crisis through tech solutions'.

Tech-start-ups en groeibedrijven in heel Europa vormen de kern van de digitale transitie en de energietransitie. Publiek-private samenwerking is belangrijk om het juiste klimaat te scheppen waarin deze innovatieve ondernemers het beste kunnen presteren.

Lees verder