Doorgaan naar hoofdcontent

Uber Eats nu beschikbaar in vijf nieuwe steden

Uber Eats nu beschikbaar in vijf nieuwe steden
Uber Eats is vanaf vandaag beschikbaar in Leeuwarden, Nieuwegein, Den Helder, Alphen a/d Rijn en Gouda. De keuze voor deze steden is gebaseerd op data die laat zien dat er veel interesse is in de bezorg-app.
Lees verder

Delftse datingapp Breeze haalt 140.000 euro op
In een eerste investeringsronde heeft het bedrijf achter de datingapp Breeze 140.000 euro opgehaald met als doel om binnen een jaar naar meer dan 50.000 actieve gebruikers te groeien.
Lees verder

Wehkamp versterkt Raad van Commissarissen en Raad van Bestuur
Hein Knaapen verstrekt sinds deze maand de RvC van wehkamp en dat Frank van Valderen en Anneke Keller treden januari 2021 aan als resp. Chief Financial Officer en Chief Technology Officer.
Lees verder

Aanhangers QAnon klagen YouTube aan
Vijftien voormalige YouTube-videomakers die de extreem-rechtse samenzweringsbeweging QAnon aanhangen, klagen het platform aan voor het verwijderen van hun kanalen.
Lees verder

'Verhalen over cybercrime-IKEA stellig overdreven'
De vrees dat cybercriminelen hun technische benodigdheden heel makkelijk op ondergrondse marktplaatsen kunnen kopen, blijkt niet te kloppen. Er zijn nog steeds aanzienlijke drempels voor aspirant cybercriminelen, concludeert onderzoeker Rolf van Wegberg van de TU Delft. Hij promoveerde deze week op dit onderwerp.
Lees verder

Gevecht om handelsnaam Yource
Fintrex hoeft zijn handelsnaam Yource niet in te trekken. Een bedrijf met die naam, voorheen Green Claim, had daarom gevraagd en was naar de rechter gestapt.
Lees verder

Omzet en winst Criteo krimpen
Er wordt nog krap een winst van vijf miljoen dollar geschreven (-74%) bij Criteo. Het bedrijf zag de omzet met tien procent dalen in een periode waarin het een fundamentele omslag naar een nieuw product gaat maken.
Lees verder

Forse groei aantal abonnees Spotify
Spotify zag het aantal gebruikers fors toenemen in het derde kwartaal, met opvallend weinig afhakers (onder de 4 procent). Het totaal aantal gebruikers klom 29 procent naar 320 miljoen.
Lees verder

Makers Maze ransomware stoppen
In een bizarre verklaring laten criminele hackers weten dat ze stoppen met het faciliteren van servers voor Maze ransomware. De reden wordt later in een persbericht toegelicht.
Lees verder